Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les formes geomètriques de Lola Berenguer omplen la Torre Vella de Salou

Fins al 14 de setembre es podrà visitar la mostra guanyadora del setè premi Salou de Recerca Pictòrica-Memorial José Luis Rubio Sáez

divendres 09 agost 2013

El Centre d’art de la Torre Vella de Salou acull la mostra ‘Figuras y Coincidencias’ de l’artista de El Ejido, Lola Berenguer, la qual es va endur el primer premi Salou de Recerca pictòrica Memorial José Luis Rubio Sáez. L’artista mostra a la Torre Vella una selecció de les seves darreres composicions totes elles molt geomètriques i harmonioses. La mostra que es va inaugurar ahir al vespre es podrà veure fins al 14 de setembre de les 16 a les 21 hores. L’alcalde, Pere Granados, acompanyat de la regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, ha destacat en la inauguració la importància del mecenatge per mantenir viva la cultura amb un dels pocs premis de pintura de l’estat espanyol amb una dotació econòmica tant important, a més de destacar “l’elevat nivell de la mostra que Lola Berenguer aporta a Salou amb aquesta exposició professional”.

Per la crítica d’art, Raquel Medina  l’artista  és ‘metòdica en el seu treball, extremadament polida pel que fa la factura, realitza sèries d'obres anàlogues en què introdueix els mateixos elements (formes semi -geomètriques, línies, circumferències ...) que s'articulen entre si de manera només aparentment aleatòria’.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

INTERIOR.jpg
alcalde.jpg
INTERIOR.jpg
alcalde.jpg

Document Actions