Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les jornades gastronòmiques 'Tasta Salou' tornen aquest dijous, 3 de febrer, amb la participació de 14 establiments

dimarts 01 febrer 2022

Cada dijous, al vespre, es podran degustar les noves creacions, per només 5 euros, que aniran acompanyades d’una copa de vi o cava del celler Raventós Codorniu

Es tracta d'una iniciativa organitzada, conjuntament, per l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria (AEH) de Salou i l'àrea de Dinamització Econòmica, amb la col·laboració de Raventós Codorniu

Les jornades gastronòmiques Tasta Salou' tornen aquest proper dijous, 3 de febrer, amb la participació de 14 establiments del municipi. Cal recordar que aquesta iniciativa és organitzada, conjuntament, per l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria (AEH) de Salou i l'àrea de Dinamització Econòmica, amb la col·laboració de Raventós Codorniu.

Els restaurants participants són: Restaurant Cook & Travel (c. Llevant, 5); El Totxo Taverna (c. Barcelona, 40); Boquet Restaurant (c. Berenguer de Palou, 9); Braseria L'Estació (Pl. del Carrilet, s/n); Huma (c. Barcelona, 62); La Teca Salou (c. Ciutat de Reus, 28); MRKT Mercat de Edu Cuesta (c. Francolí, 8); Mesón del Segoviano (Via Augusta, 3); Castillo de Javier (c. de Barbastre, s/n); Taberna El Tirador (c. Ciutat de Reus, 1); House of Illusion (Espigó del Moll, s/n); El Galeón (Via Roma, 26); La Taverna (Via Aurèlia, 1); i La Venus de Pepe (c. Ciutat de Reus, 4).

Oferiran els dijous, al vespre, a partir de les 19 h, una degustació de qualitat, que variarà cada setmana, maridada amb un vi blanc, negre, rosat o d’un cava, del celler Raventós Codorniu, pel preu de 5 euros.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha mostrat la seva satisfacció per poder tornar a acollir aquestes jornades gastronòmiques, atès que “són una molt bona iniciativa de dinamització econòmica, entre setmana, i de potenciació i promoció de la restauració de Salou, durant tot l'any”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha assenyalat que “estem molt contents del fet que tornin aquestes jornades, atès que són l'aparador setmanal del bo i millor de la gastronomia de casa nostra”. A més, ha afegit que la represa de les jornades “coincideix, en aquesta ocasió, amb la Festa Major d'Hivern”, i “com a prèvia a la propera presentació del Calendari Gastronòmic de Salou”, ha anunciat.

El president de l'AEH Salou, Pep Moreno, ha manifestat que “el fet que torni aquesta ruta és sinònim que la gastronomia de Salou sempre està en marxa”. “Tasta Salou és una oportunitat per descobrir la diversitat de propostes dels restaurants de l'AEH Salou”.

Els establiments participants, les propostes gastronòmiques de cada setmana, l’actualitat i les novetats de 'Tasta Salou' es podran consultar a la pàgina de Facebook i a Instagram @tastasalou

 

Document Actions