Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Les obres de manteniment a la urbanització Covamar avancen a bon ritme

Aquest migdia l’alcalde i diversos regidors han visitat la zona per veure els treballs d’asfaltat i millora de les voreres

dimecres 17 febrer 2010

L'alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el Regidor de Gestió de Territori, Marc Montagut; el de Manteniment de la Ciutat Pedro Márquez i el d’Hisenda i Serveis Interns, Jesús Barragán, han visitat aquest matí acompanyats del president de la comunitat de propietaris de Covamar, Juan Oyonate, i altres veïns les obres de manteniment que s’estan duent a terme al barri. Es tracta d’uns treballs que suposen un cost de 800.000 euros per a les arques municipals i que suposen un arranjament de les voreres i l’asfaltat de la totalitat de carrers del barri. Recentment també s’ha actuat amb la creació d’una canonada de pluvials per al desviament de les aigües que provenen dels camps de golf de PortAventura i que, properament, es canalitzaran en la seva totalitat en una segona fase fins a la plaça de la Sardana. Aquest projecte està ja en fase de redacció.

L’alcalde, Pere Granados, explicava que "s’està actuant a tot Salou en diferents operacions de manteniment perquè vull denunciar l’estat com ens hem trobat el municipi". En aquest sentit, Granados, ha avançat que "estem realitzant un esforç en manteniment i al llarg d’aquest 2010 actuarem al carrer Nord, al barri de la Salut i també estem ultimant el projecte de construcció de voreres i enllumenat a Cap Salou", ha comentat el màxim responsable municipal. I és que sota el paraigües de la micropolítica s’estan solucionant des de problemes amb els escocells; voreres aixecades, altres d’inexistents, millora de l’enjardinament altres reparacions. "En aquests nou mesos de govern ja es noten els resultats, com aquí a Covamar", ha volgut assegurar Granados. "Parlem de realitats".

Els veïns, presents a la visita d’obres han volgut agrair la tasca del nou govern i han mostrat la seva satisfacció pels treballs de manteniment "que mai s’havien dut a terme a Covamar", han dit i han recordat les dificultats que van tenir amb l’anterior consistori que pretenia imposar contribucions especials elevadíssimes", han comentat.

Per la seva part, el regidor de Gestió de Territori, Marc Montagut, ha puntualitzat la important obra de millora de pluvials que s’ha fet en una primera fase amb càrrec als fons FEIL i amb un cost de 118.000 euros i una segona fase que es durà a terme en breu.

Galeria d'imatges

covamar_2.JPG

Document Actions