Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més d’un centenar de professionals de l’Ajuntament de Salou es vacuna contra la grip, en el marc de la campanya de vacunació antigripal 2020-2021

dimecres 04 novembre 2020

Quatre estudiants de quart d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili (URV) són les encarregades de vacunar els empleats i empleades, ahir dimarts i demà dijous, dia 5

 

Més d’un centenar de professionals de l’Ajuntament de Salou es vacuna, aquest any, contra la grip, en el marc de la campanya de vacunació antigripal 2020-2021, gràcies a la col·laboració de l’àrea de Sanitat i Salut Pública del Consistori i del Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou.

Quatre estudiants de quart d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili (URV), sota la tutoria de la infermera de Comunitària del CAR de Salou i professora associada de la URV, Carmen Pérez, són les encarregades de vacunar els empleats i empleades, ahir dimarts, dia 3, i demà dijous, al hall del Teatre Auditori de Salou.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha remarcat que “la nostra gran prioritat com a Ajuntament és vetllar per la salut i el benestar de la ciutadania i dels nostres professionals”; i, per aquesta raó, ha assenyalat que “és molt important que les persones prenguin consciència del fet de vacunar-se, especialment les que són de risc, aquest any més que mai, ateses les circumstàncies actuals de pandèmia vírica per la COVID-19”.

Per la seva banda, la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer, ha declarat que “estem molt satisfets amb el resultat de la campanya, ja que hem assolit les 100 persones inscrites”. Morer ha afegit que “d’aquesta manera, reduïm l’afluència massiva al CAR i donem l’oportunitat als treballadors/es de poder vacunar-se a la mateixa seu laboral”.

La infermera de Comunitària del CAR de Salou, Carmen Pérez, ha agraït la col·laboració amb l’àrea de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament, i ha assegurat que “enguany, hi ha hagut un canvi molt significatiu, ja que l’any passat només es van vacunar 5 persones, i aquesta setmana hem arribat al centenar, també gràcies a la sensibilització que hi ha entre tots”.

Carmen Pérez, també ha explicat que, un cop acaba la jornada de vacunació, introdueixen les dades de les persones vacunades en el sistema informàtic de l’ICS (Institut Català de la Salut) per tal de poder registrar la vacuna. D’aquesta manera, tots els usuaris que accedeixen a “La Meva Salut” podran trobar en aquest portal la informació i característiques de la mateixa, així com el cost que té per a l'ICS.

Galeria d'imatges

VACUNACIÓ 1.jpg
VACUNACIÓ 3.jpg
VACUNACIÓ 5.jpg

Document Actions