Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 30.000 persones gaudeixen de la neu del Cós Blanc a Salou

La festa va transcórrer amb total normalitat i amb tan sols una incidència a una carretel·la en la segona volta de la desfilada

diumenge 03 febrer 2013

Unes 30.000 persones -segons fonts de l'organització- van gaudir ahir al vespre de la gran festa del Cos Blanc, acte principal de la festa Major d'Hivern de Salou. La tradicional desfilada de 29 carretel·les sota una intensa pluja de confeti va deixar moltes anècdotes al llarg de les més de dues hores i mitja d'espectacle. L'acte va transcórrer amb total normalitat, en part també gràcies a la treva del vent que al voltant de les set de la tarda va deixar de bufar, i va respectar la celebració de les colles que discorre pel carrer Ciutat de Reus i Barcelona i per on desfilen més de 2.500 persones. Moltíssima gent arribada de les poblacions del voltant i també de la resta d'Espanya i l'estranger no es van voler perdre la pluja de vint tones de confeti al carrer tot amenitzat amb un gran espectacle de llum i so que va entusiasmar els presents. Ball, coreografies, disfresses i molt bon ambient van caracteritzar la vetllada, si bé, en la segona volta la carretel·la del Col·legi Elisabeth va espatllar-se i no va poder seguir amb la rua de lluïment. Sí que van mantenir-se en la desfilada molts dels seus integrants. Precisament en la segona volta també es va donar el cas d'una petició de mà, anell inclòs, entre dos participants a la rua.
La creativitat a l'hora de pensar en les diferents disfresses va sobtar un any més; així, per exemple,  es van poder veure a 500 joves del PIJ integrats de les dues carretel·les de la Masia Tous vestits de caramels M&M's grocs i vermells; també un grup de joves de gangan'style; de banquers corruptes; d'Alícia al país de les meravelles; de 'cow boy's'; de Minnie Mouse o de col·legiales; entre un llarg etcètera; a més de la carretel·la de les pubilles i hereu 2013.
L'alcalde, Pere Granados, ha valorat la festa molt positivament "hi ha hagut una gran participació a tots els actes, molt especialment en aquesta desfilada del Cós Blanc, el més esperat de la festa per a molts, però el que més ens satisfà és que tot plegat hagi estat un èxit i que les conductes cíviques hagin imperat per damunt de tot". En la tarda-vespre d'ahir més de 300 persones van estar treballant perquè el dispositiu d'acollida de la gent  en l'arribada i sortida per part de la Policia Local, a més del dispositiu de protecció civil, bombers, seguretat privada i altres col·laboradors de les mateixes carretel·les funcionés sense problemes.

Galeria d'imatges

DSC_1713.JPG
DSC_1973.JPG
DSC_2107.JPG
DSC_1713.JPG
DSC_2107.JPG
DSC_1973.JPG

Document Actions