Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Més de 700 alumnes han passat aquest curs per l'Oficina de Català de Salou

divendres 27 juny 2008

Ahir a la tarda va celebrar-se la cloenda dels cursos de català que s'han impartit a Salou aquest any acadèmic (2007-2008) a la sala Costa Daurada del Centre Cívic. A aquest acte, a més dels alumnes, hi va assistir l'alcalde del municipi, Antonio Banyeres; el regidor d'Ensenyament, Paco Gaya; les professores Maria Cano i Joana Medina, i la responsable de l'Oficina de Català a Salou, Marisol Solano.

Tal com va destacar l'alcalde durant el seu parlament, enguany s'han matriculat als cursos de català un total de 711 persones, unes dues-centes més que l'any passat. Això, en paraules de Banyeres, posa de manifest 'la voluntat que tenen els veïns d'integrar-se al municipi i d'apropar-se, comunicar-se els uns amb els altres'. Per aquest motiu, l'Ajuntament continuarà fent tot el possible per posar a l'abast de la ciutadania els cursos de català, de diferents nivells, va dir l'alcalde, tot encoratjant els alumnes a repetir l'experiència i a practicar el que han après a les classes.

Per la seva banda, Gaya va agrair a tots els assistents l'esforç d'aprenentatge que han fet; i al Consorci per a la Normalització Lingüística, el servei que està prestant a la localitat.

L'Oficina del Català ha acollit, en concret, 10 cursos adreçats a les associacions de la ciutat i relacionats amb el desenvolupament del Pla d'Entorn Educatiu i una seixantena de cursos generals.

Document Actions