Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Nota d'aclariment sobre la moció de censura de Salou

dimarts 10 novembre 2009

Davant les noticies aparegudes en alguns mitjans de comunicació que relacionen la moció de censura de Salou presentada pels grups municipals de Units per Salou (FUPS), PP i CDC, amb un projecte comercial, el govern municipal de Salou es veu en l'obligació d'aclarir el següent:

1.- És totalment fals que l'actual govern municipal estigui tramitant o estudiant la implantació de cap centre comercial i d'oficines, perquè no passa ara mateix per les seves prioritats.

2.- És totament fals que aquest projecte de centre comercial que s'esmenta hagués estat rebutjat o desestimat per l'anterior govern PSC-RDS-Pellicé. Perquè el projecte va ser precisament impulsat i promogut pel regidor Salvador Pellicé quan va ostentar el càrrec de Regidor de Coordinació Institucional a l'anterior govern.
El mateix regidor que va proposar una requalificació dels terrenys de l'antiga Duana modificant els usos d'hoteler a residencial, per afavorir interessos privats. Proposta que, justament, va ser denunciada pels actuals grups del govern, en aquell moment a l'oposició, per entendre que estàvem davant d'un cas que aixecava massa sospites.

3.- Per tant, és absurd relacionar la 'moció de censura' de Salou amb cap projecte urbanístic o operació immobiliaria per construir un centre comercial, perquè era un projecte del govern anterior i no d'aquest, i l'exalcalde socialista Antoni Banyeres i Pellicé sabran perquè no va prosperar.

Precisament la moció de censura va evitar operacions requalificatories promogudes per l'anterior govern PSC, i sobretot per Salvador Pellicé. Moció de censura que ha servit també per desbloquejar projectes aturats d'interès general com ara el Camí de Ronda, que l'anterior govern socialista havia paralitzat en defensa d'interessos privats molt concrets, curiosament molt vinculats a la persona de Pellicé.

4.- La moció de censura de Salou no la promou el Secretari General Adjunt de CDC, Felip Puig, sinó que és el resultat d'un acord de govern entre tres forces polítiques a l'Ajuntament de Salou (Units per Salou, PP i CDC), davant el desgavell del govern PSC i els seus aliats RDS i Salvador Pellicé. En tot cas, cal apuntar que les direccions nacional i territorial de CDC han explicitat el seu suport al govern actual de Salou.

Document Actions