Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Pere Granados: Els turistes haurien de ser solidaris amb els costos de la seva estada

dijous 16 maig 2024

En relació amb el tema de la "taxa turística", sobre el qual l'alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, es va manifestar a favor al programa Espejo Público d'Antena 3, va argumentar que la seva implantació suposa un benefici social.

Segons va explicar, no solament hauria de finançar la promoció del destí, sinó que també hauria d'ajudar a cobrir els costos dels serveis que els municipis turístics han de prestar als visitants, reduint així la càrrega fiscal als residents.

Granados va matisar la seva aposta per "un turisme responsable i solidari, on els turistes contribueixin directament als costos que genera la seva estada", afegint que "aquests ingressos es destinarien a millorar els serveis de neteja, de seguretat i d'altres, alleujant així la càrrega que actualment recau sobre els residents".

En aquest sentit, Granados va afegir també que "el resident, la localitat, ha de ser una part beneficiària de totes les mesures i decisions adoptades en les polítiques turístiques; i s'ha de gestionar per garantir el seu benestar i la seva qualitat de vida".

Fitxers adjunts

Document Actions