Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Pere Granados, escollit de nou alcalde de Salou

Aquest migdia s’ha constituït el nou consistori a l’Ajuntament que aplega 7 regidors de CiU, 5 del PSC, 4 del PP 2 d’UMDC, 2 més de UTPS i un de RDS

dissabte 11 juny 2011

El ple de l’Ajuntament de Salou ha aprovat aquest migdia que l’independent per CiU Pere Granados sigui de nou l’alcalde de Salou. En les votacions ha comptat amb el suport dels set regidors de la llista de CiU, a més dels 4 regidors del PP i un altre vot favorable d'UTPS. A més de dues abstencions -una de l'altre regidor d'UTPS i RDS.

En una sala de sessions plena a vessar de públic en primer lloc els regidors han promès o jurat el seu càrrec i posteriorment a través de la votació secreta els 21 càrrecs electes han dipositat el seu vot. El secretari de la corporació ha estat l’encarregat de llegir en veu alta el resultat de les paperetes proclamant el nom de Pere Granados com a alcalde de la sisena corporació de Salou i lliurant-li la vara d'alcalde.

En el seu discurs d’investidura Granados ha parlat de la feina que des del govern es vol dur a terme en els propers anys “amb eficàcia i lleialtat institucional”, i també, “amb una visió àmplia i generosa de la governació de Salou, per donar respostes més sintonitzades amb l'interès general i el bé comú dels salouencs”. El batlle, també ha assegurat que s'ha respectat la voluntat de les urnes i que -com ja s'ha fet en els darrers dos anys- “ apostem per un govern fort, ambiciós i sòlid; aquell que només pot ser garantit amb la suma de forces polítiques que han aglutinat i no dividit, i que sumen acords programàtics i no a base d'acords per anar en contra de ningú”. L'alcalde també ha mostrat un bon tarannà recordant, una vegada més, que: “he manifestat la meva sincera voluntat de mans esteses, d'obrir el govern a la col·laboració d'aquells grups que mostressin de forma explícita i decidida, interès i bona disposició al diàleg i a l'entesa en temes de ciutat”. Pel que fa a l'oposició, els ha fet la següent petició: “torno a convidar als grups que han decidit formar part de l'oposició a donar un nou impuls al diàleg i al consens perquè aquest escenari normalitzaria les relacions i generaria també un nou clima polític i social”.

Pere Granados, també ha volgut dirigir unes paraules de suport i benvinguda als nous regidors que formen part de la sisena corporació de Salou advertint-los que “es tracta d'una tasca apassionant” i els ha desitjat “molta sort i encerts en el desenvolupament del càrrec”.

Per la seva part, el líder del PP, Mario Garcia, soci de govern de CiU, també ha dirigit unes paraules a les més de 350 persones que s'han reunit a la sala de plens de l'Ajuntament per seguir el plenari d'investidura i ha explicat que la seva formació es basarà en treballar de manera responsable en pro de “tots els veïns de Salou amb diàleg” i fer de les “polítiques d'ocupació i de la seguretat ciutadana, en definitiva, les polítiques centrades en les persones, la prioritat”, ha dit. Garcia, també ha fet esment de la necessitat de treballar per Salou amb programes d'un alt contingut social i exercint el càrrec amb molta responsabilitat.

En acabar els discursos l'alcalde ha imposat el pin als nous regidors: Maria José Rodríguez i Felip Ortiz (CiU); Mario Garcia, Reyes Pino i Marc Alarcón (PP); Aitor Arruego i Maria Rosa Sanahuja (PSC); Manuel Macho-Quevedo i Ramon Pasqual (UTPS). En acabar el ple, els 21 regidors s'han fet una foto conjunta davant l'edifici municipal.

Galeria d'imatges

DSC_8904.JPG
DSC_8977.JPG
DSC_9028.JPG
DSC_9028.JPG
DSC_8977.JPG
DSC_8904.JPG

Document Actions