Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Pere Granados reforça a Madrid el compromís de Salou amb el turisme sostenible i la renaturalització

diumenge 07 juliol 2024

L'alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, es va desplaçar a Madrid per mantenir diverses reunions de treball institucionals centrades en el turisme sostenible i la renaturalització d'alguns espais de Salou.

Pere Granados, que també és secretari de l'Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja (AMT), es va trobar amb els màxims representants d'aquesta entitat per analitzar, en una assamblea, estratègies de cooperació i sostenibilitat. 

En el marc de la seva agenda a la capital, Pere Granados va participar en una reunió amb Inmaculada Benito, la directora general de Turisme, Cultura i Esports de la CEOE. Durant aquesta trobada, els representants de l'AMT van poder intercanviar opinions i punts de vista sobre la sostenibilitat del turisme i la importància de la indústria turística en l'economia del país. La discussió va posar èmfasi en la necessitat d'adoptar mesures que fomentin un turisme més responsable, sostenible, respectuós amb el medi ambient i solidari amb el destí.

En una de les trobades es va abordar el projecte de renaturalització de les platges, una iniciativa que busca ampliar i millorar aquest espai costaner

A més, Pere Granados es va reunir amb la nova secretària d'Estat de Turisme, Rosario Sánchez, i amb Ana María Oñoro Valenciano, la directora general de la Costa i el Mar, a la seu de la Secretaria d'Estat de Turisme a Madrid. L'objectiu principal d'aquesta última reunió va ser abordar el projecte de renaturalització de les platges, una iniciativa que busca ampliar i millorar aquest espai costaner, beneficiant tant els residents com els visitants.

L'agenda de Pere Granados també va incloure una reunió amb Elena Pita, directora general de la Fundación Biodiversidad. Aquesta trobada va servir per tractar temes referents a les obres de renaturalització d'11 places i parcs de Salou, així com treballs de renaturalització paisatgística amb vegetació autòctona en diferents espais del litoral. També es van analitzar altres projectes finançats amb els fons Next Generation, amb l'objectiu de promoure un desenvolupament urbà més sostenible i respectuós amb l'entorn natural.

Els representants de l'AMT es van reunir amb la nova secretària d'estat de Turisme, Rosario Sánchez, per informar-la sobre el pla d'actuació de l'Aliança i dels reptes que plateja el sector

Finalment, l'alcalde es va trobar amb el president del Club Internacional de Prensa, Javier Fernández Arribas, per explorar noves vies de promoció de Salou, reforçant el perfil del municipi com una destinació turística de referència i donar a conèixer les diferents activitats i atractius que organitza i promou el municipi.

A Madrid també es van analitzar altres projectes finançats amb els fons Next Generation, amb l'objectiu de promoure un desenvolupament urbà més sostenible i respectuós amb l'entorn natural

Aquestes reunions a Madrid posen l'accent en el compromís de Pere Granados i el govern municipal per impulsar el desenvolupament sostenible i la millora de les infraestructures turístiques de Salou, assegurant que el municipi continuï sent un destí atractiu i sostenible per a tots, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de residents i oferir un indret privilegiat als visitants i turistes.

Galeria d'imatges

pG_madrid2.jfif
pg_madrid3.jfif
pg_madrid6.jfif
pg_madrid7.jfif
pg-madrid5.jfif
PG_madrid1.jfif

Document Actions