Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Periodistes britànics visiten la Costa Daurada de la mà del touroperador JET2Holidays

Sis periodistes britànics visiten aquests dies la Costa Daurada per tal de conèixer de primera mà la destinació. El grup ve acompanyat d’una representant del tour operador Jet2holidays, amb qui el Patronat de Turisme de la Diputació té establert un acord de col.laboració, per tal d’incentivar el turisme britànic a la Costa Daurada.

dimecres 22 juny 2011

El tour operador Jet2holidays ha organitzat un viatge de premsa a la Costa Daurada per tal que els sis periodistes assistents coneguin de primera mà l’oferta de la nostra zona. Aquest viatge s’engloba dins d’un acord de col.laboració existent entre el tour operador i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. L’acord preveu per aquest any la realització d’una campanya de comunicació conjunta amb accions a internet, a la premsa i accions de màrqueting directe adreçada tant al públic final com a agents de viatge per tal d’incentivar les vendes de vacances a la Costa Daurada al mercat britànic.

Entre les accions que es duran a terme destaca la inserció d’una pàgina de publicitat en un opuscle de 14 pàgines adreçat al client final, del qual se n’editaran 180.000 exemplars; la inclusió d’un banner sobre Costa Daurada a la pàgina web de Jet2holidays durant 7 dies; la publicació d’una doble pàgina sobre la Costa Daurada a la revista Where2 magazine, de la qual se n’editen 150.000 exemplars, i la inserció d’un banner permanent durant tota la campanya a l’apartat professional de la pàgina web del tour operador, a més d’un e-mailing dirigit a 1.000 agents per tal d’informar sobre les ofertes a la Costa Daurada.
El programa de visites del grup de periodistes ha estat elaborat des del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona seguint les peticions fetes pel tour operador, que ha comptat amb el suport dels patronats i oficines municipals de Turisme de Tarragona, Reus, Salou, Cambrils, Vila-seca – La Pineda Platja, del Consell Comarcal del Priorat i de PortAventura. Durant la seva estada, els periodistes s’han acostat a tots aquests indrets, realitzant visites i participant en activitats com un tast de vi, un bateig de golf o un tast de vermut.

Els participants al viatge de premsa treballen en diferents mitjans de comunicació britànics: North West Evening Mail, Greaves Bolton News, Hinckley Times, Liverpool Echo, Yorkshire Evening News i Manchester Evening News.

Jet2holidays és l’agència de viatges filial de la companyia aèria Jet2. Aquesta companyia creada el 1988, opera des de 8 aeroports britànics a un total de 50 destinacions turístiques de la Mediterrània, l’Àfrica i els Estats Units. L’any 2007 va crear la seva filial de tour operació Jet2holidays amb l’objectiu d’oferir als seus clients serveis turístics integrals. El 2009 Jet2holidays va gestionar un volum de 20 milions de passatgers. Durant la seva trajectòria la companyia ha rebut importants reconeixements a la seva gestió. Pel que fa al mercat britànic, des de fa uns anys ha perdut pes relatiu a la Costa Daurada. L’any 2007 suposava el 32% de les pernoctacions a la zona, el 2008 i el 2009 el 31%, i el 2010 –dades fins el 30 de novembre- el 26%.
El conjunt d’accions acordades des del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona amb Jet2holidays pretenen potenciar el volum de reserves a la Costa Daurada durant una franja concreta de la temporada turística.

Galeria d'imatges

presstrip.JPG
presstrip.JPG

Document Actions