Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salou munta la tercera edició dels tallers d’innovació i emprenedoria

En col·laboració amb la Càtedra de Emprenedoria i Creació d’Empreses de la URV i d’Innovació Empresarial s’oferirà aquest curs gratuït que es divideix en tres sessions

dijous 24 gener 2013

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salou enceta l’any amb l’organització d’uns tallers d’Innovació i d’Emprenedoria en col·laboració amb la URV a través de la Càtedra d’Emprenedoria i Creació d’Empreses i d’Innovació empresarial la qual ha organitzat un cicle de tres tallers impartits per diversos professors de la universitat.

Els tallers tindran lloc el proper mes de febrer els dies 19 i 26 i, la tercera sessió, el 5 de març però per assistir-hi cal inscriure’s ja que les places són limitades tot i que les jornades no tenen cap cost per als interessats.

La regidora de l’Àrea, Reyes Pino, explicava com aquests tallers estan oberts tant als nous emprenedors que vulguin rebre informació i assessorament per als seus projectes, però també a tots aquells, que ja tenen la seva pròpia empresa i volen formar-se millor des de l’experiència de grans professionals de l’economia. “Aquestes terceres jornades fixen Salou com una ciutat amb sensibilitat vers els emprenedors interessats en descobrir les claus i noves idees de com desenvolupar un pla d’empresa i representen una oportunitat accessible a tothom i una empenta molt necessària per fomentar la creació d’empreses”.

La primera de les sessions (19 de febrer) tractarà de la Innovació i entorn de l’empresa (de 16 a 20 h) a càrrec de Dr. Agustí Segarra Catedràtic del Departament d’Economia de la   URV i director de la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial; el segon dia (26 de febrer de 2013) el   Dr. Pere Segarra, Professor del Departament de Gestió d’Empreses de la URV i director de la Càtedra sobre el Foment de l’Emprenedoria i la Creació d’Empreses tractarà de la Creació d’empreses i creixement (de 16 a 20 h) i, finalment, el tercer dia (5 de març de 2013) es posaran damunt la taula els conceptes necessaris per conèixer els Plans d’empresa i els projectes d’innovació (16 a 20h) a càrrec del Dr. Pere Segarra i de la Dra. Mercedes Teruel, Professora del Departament d’Economia de la URV.

Les jornades organitzades per l’Ajuntament de Salou compten amb el suport i la col·laboració de la URV i també del Campus d’Excel·lència internacional Catalunya Sud. Per a més informació o confirmació d’assistència cal trucar al telèfon: 977 30 92 14; també es pot enviar un correu a l’adreça: promocioeconomica@salou.cat

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

Taller-del-emprendedor.jpg

Document Actions