Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Reneix la delegació de Creu Roja a Salou amb una desena de voluntaris

divendres 06 juny 2008

Després d'uns anys de no ser operativa, Creu Roja de Salou tornarà a estar activa, gràcies a l'impuls de la Regidoria de Benestar Social i Salut del municipi. En un primer moment, la delegació salouenca dependrà de l'oficina local de Creu Roja a Tarragona, perquè el reglament d'aquesta entitat no permet la creació d'una oficina local sense que hi hagi un procés electoral previ, existent cada 4 anys i falten tres anys per al proper. No obstant això, desenvoluparà una tasca social i la seva responsable, Cati Ródenas, tindrà veu al comitè local de Tarragona.

La desena de voluntaris que actualment conformen la delegació de Salou s'estrenaran en aquesta tasca humanitària, mitjançant el projecte de teleassistència a domicili i ajudaran a utilitzar aquest servei d'assistència permanent i a distància mitjançant uns aparells a un total de 36 usuaris, que són gent gran. Així, els recordaran el seu funcionament i estaran en contacte amb ells per conèixer les seves necessitats i a la vegada fer-los companyia, segons va explicar aquest dimecres el President Provincial Creu Roja Tarragona: Miquel Sunyer Sunyer, durant l'acte celebrat a la sala Costa Daurada del Centre Cívic de Salou.

En aquest acte, l'alcalde del municipi, Antonio Banyeres; juntament amb la regidora de Benestar Social i Salut, Martina Fourrier; el president de l'assemblea local Creu Roja Tarragona, Ramon Grau i la delegada a Salou, Cati Ródenas; van lliurar als voluntaris els seus carnets acreditatius. Aquests salouencs van tenir l'oportunitat, així mateix, de conèixer als usuaris del servei de teleassistència als que donaran suport.

La regidora Martina Fourrier va remarcar que l'Ajuntament de Salou vol promoure el voluntariat. 'Salou és molt gran i té moltes necessitats; i l'administració no pot arribar a tot', va argumentar.

Document Actions