Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S’obre el termini per sol·licitar la renovació del DNI a l’Ajuntament de Salou

dijous 02 juny 2016

Ja es pot demanar una cita presencialment o bé online a traves de l’oficina virtual

Els veïns de Salou  que desitgin renovar o tramitar per primera vegada el seu Document Nacional d’Identitat (DNI) poden fer-ho ben properament a les dependències de l’Ajuntament, sense necessitat de desplaçar-se fora del municipi. Ja s’ha obert una llista per efectuar la renovació del document de cara al mes de juny, concretament el dia 13 de juny per expedir-lo i el dia 17 de juny per recollir-lo i activar-lo.

Per beneficiar-se d’aquest servei, és important demanar prèviament hora a l’OAC al telèfon 977309292, bé de manera presencial o bé online a través de l’Oficina Virtual http://www.ov.salou.cat/SIAC/info.aspx?info=citaprevia.

El personal del servei informarà detingudament de la documentació que han d’aportar i del dia i hora assignats per a la tramitació ja que un equip mòbil de la Policia Nacional es desplaçarà  a Salou per facilitar-ne la gestió als ciutadans.

El servei preveu qualsevol tràmit del DNI, tant si es tracta de fer-se’l per primera vegada com si s’ha de renovar.

Recordar que després d’aquest mes de juny no hi haurà servei d’emissió/renovació del DNI degut a l’aturada del període estival.

Galeria d'imatges

dni.jpg
dni.jpg

Document Actions