Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Sabor Salou torna al Passeig Jaume I, amb més propostes que mai

divendres 05 maig 2023

Des d’avui divendres, i fins a aquest diumenge, 7 de maig, a les 24 h, la fira gastronòmica de referència de la Costa Daurada torna amb més restauradors, més metres quadrats, més activitats, i més propostes culturals i infantils, que en altres edicions

Aquesta tarda, ha tingut lloc l’acte d’obertura, presidit per l’alcalde Pere Granados; la periodista i presentadora de televisió catalana, Danae Boronat; i el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez

Aquest cap de setmana, Sabor Salou anirà de la mà de grans cuiners referents del municipi, com el xef Pep Moreno, de Deliranto (Estrella Michelin) o Edu Cuesta, reconegut per la seva trajectòria i múltiples guardons

 

La Fira Sabor Salou ha obert les seves portes, aquesta tarda, amb la presència de l’alcalde Pere Granados; de la periodista i presentadora de televisió catalana, Danae Boronat; i del regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez. També hi han assistit regidors/es del Govern municipal; autoritats i personalitats del territori; i els patrocinadors i col·laboradors de l’esdeveniment.

L'objectiu d'aquest gran esdeveniment és donar a conèixer la qualitat i la diversitat de l'oferta de Salou; presentar els restauradors locals; i oferir a les empreses una plataforma idònia per poder promocionar i vendre els seus productes.

Cal recordar que aquest esdeveniment és organitzat per l’àrea de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament de Salou i patrocinat per Cervesa Alhambra, Royal BIiss i INCAVI.

Aquest cap de setmana, Salou es converteix en una festa de la gastronomia del territori, en la què, de la mà del bon temps que es pronostica, el públic tindrà l’oportunitat de gaudir de la bona cuina, així com dels tallers, activitats i zones infantils; tot amenitzat per l’actuació de diversos Dj’s, shows i música, en viu, al llarg dels tres dies.

Es preveu que Sabor Salou superarà les xifres de visitants i degustacions de les edicions passades. Per aquest motiu, enguany, s’ha afegit un tram més d’expositors al Passeig Jaume I, per poder gaudir, amb més comoditat, d’aquesta proposta gastronòmica, referent a la Costa Daurada.

L’alcalde Pere Granados, en el decurs del seu parlament, ha assenyalat que “Sabor Salou es converteix en una experiència gastronòmica, on poder degustar plats i productes de proximitat i de qualitat, elaborats per restauradors de gran professionalitat”. I, per a una destinació turística com Salou, ha afirmat, “ofereix la possibilitat d'impulsar i promocionar una de les ofertes generadores de valor afegit”.

En aquest sentit, ha agraït la implicació dels empresaris/àries participants, assenyalant que “la restauració és una activitat econòmica de tot l'any, i, per tant, l'hem d'aprofitar, com a element desestacionalitzador de la temporada, capaç de generar ocupació sostenible i estable”.

La periodista Danae Boronat ha fet un discurs, en clau d'humor, recordant anècdotes de la seva adolescència a Salou, un municipi que, per a ella, significa felicitat i relax. Ha convidat totes les persones assistents a gaudir de la fira; i ha afirmat que “les persones que venim a Salou mengem de luxe”. Boronat també ha felicitat els professionals de la restauració, animant-los a tenir cura de la cuina tradicional i marinera de la Costa Daurada, fent servir productes de proximitat i de qualitat. I ha finalitzat el seu discurs, assegurant que “a la tardor i a la primavera, Salou és un lloc per jalar de primera”.

Així mateix, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, que ha presentat l'acte, ha explicat que “Sabor Salou és l'esdeveniment més popular de la nostra agenda gastronòmica”. “Durant aquest cap de setmana, el Passeig Jaume I s'omplirà de gent, resident i visitant, que vindrà a gaudir de la bona cuina, del bon temps i del bon ambient que ja es respira”, ha indicat, assegurant que “Sabor Salou és vitalitat i alegria”.

 

Activitats

Entre les múltiples activitats programades, destaquen un taller de cuina saludable, a càrrec de l’Espiga d’Or; un tast de dos vins i un cava, a càrrec del Celler Carles Andreu i Wine Palace; un altre tast de tres tipus de mel, a càrrec de Mel el Remei d’Alcover; i un d’oli, a càrrec de la DOP Siurana; entre d’altres propostes.

Així mateix, els patrocinadors han preparat concursos, promocions i zones de relaxació. Per exemple, Cervesa Alhambra ha instal·lat un estand per degustar les seves varietats de cerveses que ofereixen, i les novetats, de cara a aquest estiu. I Royal Bliss tindrà el seu propi chill-out, on els visitants podran descansar i tastar les begudes que tindran.

Com és tradició a Sabor Salou, per als més petits, s’organitza un taller de pizzes, dirigit per D’Albert Restaurant, aquest dissabte i diumenge, a la tarda. A la zona infantil, ubicada a la font cibernètica, també hi haurà inflables, d’11 a 21 h, durant els tres dies. I, el dissabte i el diumenge, hi haurà un taller de botes i una activitat de pirates, tant al matí, com a la tarda.


Per a més informació: saborsalou.cat

Galeria d'imatges

1.JPG
9.JPG
2.JPG
6.JPG
5.JPG
3.JPG
7.JPG
10.JPG
11.JPG
12.JPG
13.jpg
17.jpg

Document Actions