Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acollirà un nou projecte turístic que ha estat presentat a l'Ajuntament: el complex Alannia Resort Salou

dimarts 22 desembre 2020

Es desenvoluparà on hi havia les antigues instal·lacions del Càmping La Unión, en una superfície de 25.000 metres quadrats, i serà un complex turístic de 4 estrelles en horitzontal, amb 360 habitacions, que podran allotjar fins a 700 persones. Suposarà una inversió de més de 18MEUR i la creació d'un centenar de llocs de treball directes

L'alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Gestió de Territori i Habitatge, Marc Montagut, s'ha reunit recentment amb el director general d'Alannia Resorts, Fernando Garijo

 

L'alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat el regidor de Gestió de Territori i d'Habitatge, Marc Montagut; i de l'arquitecte municipal Lluís Serra, s'ha reunit, recentment, amb el director general d'Alannia Resorts, Fernando Garijo, que ha presentat el projecte de construcció del nou complex resort de la cadena Alannia, el qual es desenvoluparà on hi havia les antigues instal·lacions del Càmping La Unión; amb una inversió de més de 18 milions d'euros i la previsió de creació de 100 llocs de treball directes.

Cal destacar que Alannia Resort Salou és el tercer centre de vacances a Catalunya de tota la seva xarxa (i el cinquè de la marca) i serà el més sostenible amb sistemes d'energia d'aerotèrmia d'emissió zero i aprofitament d'aigües pluvials, un fet que permetrà al centre proveir-se d'aigua per a la zona de jardins i zones verdes.

Els terrenys del projecte Alannia Resorts comprenen una superfície de 25.000 metres quadrats i es convertiran en un complex turístic de 4 estrelles en horitzontal, amb 360 habitacions que tindran la capacitat d'allotjament fins a 700 persones.

Pensat perquè estigui obert tot l'any, podrà allotjar un gran ventall de públics diferents, com les famílies, en temporada estival, i el turista esportiu o el sènior internacional, fora d'ella.

L'alcalde Pere Granados, ha afirmat que "les inversions, com aquesta, que tenen com a punt de mira el nostre municipi i que representen la confiança que dipositen a Salou els grans inversors, són un senyal inequívoc de reactivació de l'economia i de creació de riquesa, tant pel que fa als llocs de treball directes, com per a l'avanç que representen pel turisme".

Per la seva banda, el regidor de Gestió de Territori i Habitatge, Marc Montagut, ha manifestat que “la construcció del nou complex resort de la cadena Alannia és una molt bona notícia per Salou i és una inversió que va en la línia del disseny i execució dels nous projectes urbanístics sostenibles que tenim pel municipi”.

Fernando Garijo, director general d'Alannia Resorts, ha argumentat que "l'impacte paisatgístic del futur complex turístic serà mínim, i utilitzarem tota la tecnologia punta per al desenvolupament més sostenible i respectuós amb el medi ambient de tota la seva xarxa de centres". Per a la construcció del resort es farà servir la fusta com a material principal, garantint l'aïllament i un baix impacte urbanístic.

Cal dir que el projecte inclou la instal·lació de sistemes d'aerotèrmia, una de les tecnologies més netes per les seves zero emissions, que seran utilitzats per a abastir d'aigua calenta sanitària totes les instal·lacions. A aquest sistema se li sumarà l'aposta de la marca per promoure productes de quilòmetre zero i proveïdors locals.

El Grup Marjal és l'empresa que gestiona, en aliança amb Corpfin Capital, els resorts Alannia. Actualment, la companyia compta amb més de 2.500 places d'allotjament en les diferents ofertes de bungalou o parcel·les.

L'objectiu de la marca és continuar la seva expansió afegint establiments que compleixin els paràmetres de la cadena i que vulguin sumar-se a un projecte de futur.

Galeria d'imatges

REUNIÓN 2.JPG
ALANNIA RESORT SALOU 1.jpg
ALANNIA RESORT SALOU 2.jpg
ALANNIA RESORT SALOU 3.jpg

Document Actions