Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou Actiu, un nou programa de tardor amb activitats, cursos i possibilitats de formació per a joves i adults

La iniciativa promoguda per les regidories de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Salou compta amb una amplia programació

divendres 01 octubre 2010

El proper dilluns dia 4 d’octubre i fins el dijous 7 d’octubre s’obren les inscripcions del Salou Actiu Tardor 2010 exclusivament per a les persones empadronades a Salou. Les persones no empadronades al municipi podran fer-ho el divendres dia 8 d’octubre. La nova programació del Salou Actiu Tardor 2010, és una iniciativa transversal de les regidories de Cultura i de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Salou pensada per oferir una amplia programació d’activitats i serveis pensats per als ciutadans del municipi. Compta amb una programació que “pretén ampliar l’oferta lúdica i cultural de Salou per tal de millorar la qualitat de vida de tots els salouencs i les oportunitats d’aprenentatge”, deia la regidora de Cultura, Ana Isabel Aguilera. Es pretén trobar un espai comú en el qual compartir experiències i coneixements, establir un punt de trobada en el qual els més grans i els més joves del municipi aprenguin els uns dels altres.

Entre la variada programació que s’ha muntat hi ha des de tallers a cursets, entre els que destaquen els 10 cursos d’informàtica ofertats amb més de 120 places gratuïtes, el taller de fotografia digital tant a nivell d’iniciació com de perfeccionament, el taller de ball d’envelat tant a nivell d’iniciació com a nivell de perfeccionament, entre d’altres. El programa de Salou Actiu també preveu sortides com una visita a Catalunya en miniatura; animació infantil com el circ dels albergínia i Rita, la rínxols i els tres ossos; així com activitats programades des de l’antena del coneixement de la URV a Salou com ara un taller de motivació per la memòria activa, un taller d’herbes remeieres que es consolida i arriba a la seva tercera edició, un curs de tast de vins, diverses sortides a exposicions, entre d’altres.

Com a novetats d’eguany cal destacar el Salou Actiu Xic’s i el Salou Actiu Jove. La regidora de Joventut i Infància, Júlia Gómez, comentava com “amb aquestes dues iniciatives volem oferir als nostres joves e infants oportunitats per formar-se i perquè coneguin més i millor el món que ens envolta i d’aquesta manera puguin trobar nous al·licients”. A més Julia Gómez, ha afegit que “aquest serà el primer any que es realitzaran activitats tant dissabte pel matí, creem amb plastilina i en busca d’una cançó, com per la tarda, diversos tornejos de wii, futbolí, tennis taula, PES 2010 i prova del nou PES 2011, entre d’altres tornejos.

Tots els interessats es poden inscriure des del 4 d’octubre al 7 d’octubre de 10 a 14 i de 17 a 20 hores al Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou. La data d’inici de les activitats serà la setmana del 13 d’octubre i finalitzarà al desembre. Tots els tallers es realitzaran a les instal·lacions de la Masia Tous i del Teatre Auditori- Centre Cívic; molts d’ells són gratuïts i altres tenen un cost simbòlic.

Fitxers adjunts

Document Actions