Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou arranca el compromís d'incrementar la seguretat d'immediat amb un reforç de patrulles de Mossos

divendres 22 maig 2009

L'alcalde, Pere Granados, i el Cap de la Regió dels Mossos d'Esquadra, Jaume Giné, es reuneixen per tractar de la seguretat al municipi

L'alcalde de Salou, Pere Granados, el regidor de Seguretat Ciutadana, Alberto del Hierro, juntament amb l'Inspector en cap de la Policia Local de Salou, José Luis Gargallo, s'han reunit les últimes hores amb diversos comandaments dels Mossos d'Esquadra, entre ells el Cap de la Regió dels Mossos d'Esquadra, Jaume Giné, per transmetre 'la preocupació per trobar una fórmula per incrementar la presència policial al carrer', explicava l'alcalde Granados, després d'haver 'patrullat' el municipi en diverses ocasions amb agents de la Policia Local. 'Veiem que cal un reforç de les patrulles de carrer vestides amb uniforme', comentava el regidor del Hierro.

Tot i que des de Mossos d'Esquadra s'ha confirmat que a finals de juny arribarà 'un reforç suficient' per a garantir les necessitats de cara a l'inici de la temporada turística també s'ha acordat que, en tant no arribi aquest nou contingent, s'incrementarà la presència policial amb reforços propis. Amb aquest compromís l'alcalde s'ha mostrat satisfet ja que respon a una de les prioritats del govern municipal.

D'altra banda, i pel que fa a petits problemes puntuals de seguretat que s'han detectat a la zona dels Emprius on hi ha un conjunt de masies disseminades habitades per uns quants rodamóns des de la coordinació policial entre Mossos i Policia Local s'ha acordat intensificar les patrulles en aquest àmbit del territori. A més, des de l'Ajuntament de Salou també es farà un requeriment vers els propietaris de les masies abandonades per tal que les enderroquin o aixequin murs i quedin tapiades.

D'altra banda, i responent a la demanda que el sector de l'oci nocturn de Salou ABROS ha transmès a alcaldia, també s'ha buscat la complicitat de la policia autonòmica per tal que es vegi una presència d'agents uniformats, no de paisà, a la zona on hi ha més aglomeracions com són els carrers Carles Buigas, Montblanc, Vendrell i Doctor Pigem, entre d'altres.

Document Actions