Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou, Cambrils i PortAventura es promocionen conjuntament a Dublín

El perfil del visitant de la fira, eminentment familiar, busca destinacions de turisme familiar amb el gran potencial del parc temàtic

dissabte 25 gener 2014

Ahir es va cloure la fira de turisme més important del mercat irlandès, la fira Holiday World Show Dublin que arriba enguany a la seva 25ena edició. Del 24 al 26 de gener expositors vinguts de 50 països, i més de 1.000 professionals del sector s'han donat cita a Dublín. La fira, eminentment adreçada al públic final, també va destinar tot un matí als professionals principalment d'agències de viatges.

És el primer cop que els dos municipis comparteixen mostrador a la fira de Dublín, i la decisió ve donada per la importància del mercat en els dos municipis, fent que els territoris siguin les principals destinacions del mercat irlandès. Això ho demostra el fet que s'han incrementat des de l'any 2011 les arribades a l'aeroport de Reus fins a les 13.384 de l'any 2013.

Ubicat dintre de l'estand de Turespaña, l'espai dels dos municipis es complementa amb dos mostradors de PortAventura, fet que crea un entorn propi de la Costa Daurada molt valorat per la complementarietat de les propostes i ofertes.
Cal destacar la gestió aconseguida per l'àrea de premsa de l'OET fent coincidir l'emissió d'un programa de viatges, Getaways, gravat a la Costa Daurada, i, entre altres municipis, a Salou, Cambrils i PortAventura, de la cadena de televisió RTE, el dia abans de la inauguració de la fira, fet que ha provocat nombroses consultes en el mostrador, compartit pels municipis.


Els redactors i càmeres de la televisió van participar l'any passat en un presstrip a la zona i a PortAventura. El programa es tornarà a emetre per Irlanda del Nord per la televisió BBC el proper dilluns 27 de gener.

El perfil del públic final de la fira Holiday World Show Dublin és principalment familiar, amb una mitjana de tres fills per família, i que en conseqüència s'interessa notablement per l'oferta dels dos municipis certificats tots dos com a DTF, destinacions de turisme familiar, i per l'oferta de PortAventura. Irlanda és un dels països amb quotes de natalitat més altes d'Europa i els seus viatges vacacionals es realitzen principalment a la primavera.


L'estand de PortAventura, Salou i Cambrils ha estat visitat, entre d'altres per L'Ambaixador d'Espanya a Irlanda, Javier Garrigues, i pel Director de l'Oficina Espanyola de Turisme, Gonzalo Ceballos, que han avançat possibles noves connexions des d'Irlanda cap a l'aeroport de Reus i que en breu s'acabaran de concretar.
Com a reclam la fira ha llançat ofertes i descomptes per a les persones de la tercera edat i per a les parelles que busquen informació pel seu viatge de Lluna de Mel, fet que ha provocat també molta afluència de visitants d'aquests segments, importants per la seva atemporalitat.

L'any 2013 més de 1.2 milions de turistes irlandesos van passar les seves vacances a l'Estat Espanyol, i el motiu del viatge principalment van ser les platges, els paisatges, els city breaks i l'oferta cultural.

Galeria d'imatges

Fira_Dubln.jpg
Fira_Dubln.jpg

Document Actions