Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou comptarà amb una segona llar de jubilats a l’antiga casa dels mestres del C/ Barcelona

divendres 15 maig 2015

La Junta de Govern Local d’aquesta setmana ha aprovat el projecte de les obres d’ampliació i rehabilitació de l’espai per import de 307.124 euros

Un cop iniciats, els treballs duraran sis mesos

 

La Junta de Govern Local (JGL) d’aquesta setmana ha aprovat inicialment el projecte d’obres d’ampliació i rehabilitació de la casa dels Mestres al carrer Barcelona. Es tracta d’un immoble -que inclou dos habitatges- que utilitzaven antigament els professors del col·legi Santa Maria del Mar i que són de titularitat municipal. Amb aquests treballs es destinarà aquest espai tant cèntric del municipi a una nova la llar de jubilats que donarà servei a la població de Salou-Centre. El pressupost d’execució per contracte dels treballs puja als 307.124,51 € i tenen un termini previst de realització de 6 mesos, un cop s’hagin iniciat.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assegurat que es tracta d’un enclavament perfecte per tal d’ubicar-hi un servei per als més grans del municipi, convertint-lo en una llar de jubilats municipal que se sumaria a la que hi ha al parc de la ciutat i també l’altra llar que la Caixa té en servei a la plaça del Carrilet.  

La Casa dels Mestres està ubicada en terrenys municipals – a la qual s’accedeix a través d’un passatge- en un solar de quasi 655 m2 i en el que hi ha una part enjardinada. La proposta en la que han treballat els Serveis Tècincs Municipals inclou la rehabilitació de la planta baixa i pis de dos habitatges per tal d’adequar-los com a sala polivalent (una de principal de 102 metres quadrats i 4 de més reduïdes de 16 metres quadrats cadascuna), a més d’una zona de despatxos, magatzem, serveis i cafeteria. Precisament, la sala principal serà de nova construcció i “tindrà un aspecte molt diàfan amb molta llum i molt oberta al jardí”, ha explicat el màxim responsable municipal.

La superfície construïda total de l’immoble és de 290 m2; a més de tenir una porxada amb quasi 37 m2 més i una terrassa de 60 m2 per a activitats a l’exterior.

Galeria d'imatges

llar_avis.jpg
llar_avis.jpg

Document Actions