Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou destina 160.000 per a subvencionar l’activitat de les entitats esportives

divendres 23 gener 2015

La documentació i memòria per optar a les ajudes es poden presentar fins al 3 de febrer a l’OAC

 

L’Ajuntament de Salou ha obert el termini per presentar la documentació per optar a la concessió de subvencions esportives per a les entitats i clubs del municipi. Enguany, es destinen 160.000 euros, 15.000 euros més que l’any passat. Les sol·licituds s’han de presentar a l’OAC, al registre general de la Corporació, adjuntant tota la documentació que requereix la regidoria d’Esports. El regidor de l’Àrea, Felip Ortiz, ha explicat que “estem davant d’una convocatòria molt important que pretén donar suport a les entitats i associacions esportives per al foment de l’esport al municipi i que engeguem iniciant l’any per poder resoldre amb major celeritat els expedients”.

Salou compta amb un total de 34 entitats esportives que es podran acollir en major o menor mesura a les subvencions;  són tres més que l’any passat. Podran gaudir de les mateixes, les persones físiques o jurídiques que hagin de realitzar l’activitat/s en l’àmbit objecte d’aquestes bases, que fonamenti el seu atorgament o que es trobi en la situació que legitimi la seva concessió; els esportistes individuals que acreditin tenir domicili social a Salou amb una antiguitat mínima de 2 anys; les entitats esportives que tinguin equips de base o escola esportiva; les  entitats sense escola que tinguin algun equip que participi en categories d’alt nivell esportiu, a més d’aquells projectes o activitats puntuals sense ànim de lucre dedicades a la promoció de l’esport així com també a les associacions esportives.

Els interessats en optar a les subvencions esportives hauran de presentar al registre de l’OAC, a la planta baixa de l’Ajuntament, la informació requerida com a màxim el 3 de febrer de 2015.

Els requisits que han de complir les entitats i associacions esportives són les d’estar legalment constituïdes i inscrites en el registre d’Associacions; trobar-se al corrent de les obligacions fiscals amb l’Ajuntament de Salou i tenir domicili social a Salou, entre d’altres.

Els criteris de valoració per a la concessió de les subvencions es duran a terme a través d’una valoració d’aspectes com la memòria; els equips, la categoria, els participants o el nivell de competició o, en menor mesura, la col·laboració de l’entitat amb l’Ajuntament.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

ajudes_esportives.jpg
ajudes_esportives.jpg

Document Actions