Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou destina 230.000 euros al manteniment de la ciutat en millores a la via pública

S’està actuant al carrer Nord, Escala Dei, Pompeu Fabra, Covamar, Jaume I i carrer Saragossa, entre d’altres punts

dijous 04 març 2010

La regidoria de Serveis i de Manteniment de la Ciutat de l’Ajuntament de Salou està duent a terme unes obres al carrer Nord, entre el carrer Barcelona i fins el carrer Mar, per tal de millorar les voreres, arreglar els arbres que envaïen perillosament la zona i, de pas, soterrar adequadament el cablejat elèctric. El cost d’aquesta intervenció s’acosta als 18.000 euros i, segons el regidor de l’àrea Pedro Márquez, estarà enllestit per a la setmana Santa. De moment, els treballs mantenen tancat el carrer a la circulació de vehicles. Les darreres hores l’alcalde Pere Granados junt amb el regidor de Manteniment de la Ciutat han visitat aquests treballs i han parlat amb els veïns afectats per l’obra. “De moment hem destinat per aquest 2010 una partida de manteniment de 80.000 euros per a treballs de micropolítica”, ha recordat l’alcalde Granados.
Aquesta però és només una de les diferents obres que s’estan executant arreu de la ciutat. Properament, també es rentarà la cara al carrer Saragossa on s’hi instal·laran vuit torretes de grans dimensions on s’hi plantarà nova jardineria amb trepadores i planta ornamental, a més de dur a terme el canvi del mobiliari urbà d’aquesta cèntrica via. Al carrer Escala Dei i al Pompeu Fabra també s’han substituït 600 metres quadrats de llambordes en mal estat, a l’igual que s’estan millorant les voreres de Covamar. Altres llocs puntuals on s’està millorant el drenatge de l’aigua és a la zona del passeig Jaume I, a tocar de les entrades a l’aparcament; així com altres treballs complementaris de repàs de l’enllumenat a la zona.

Cal recordar que el govern municipal ha destinat al llarg del 2009 un total de 150.000 euros per a la millora i posada a punt d’una cinquantena de carrers de la ciutat en una primera fase. Es tracta d’unes obres que pretenen solventar les deficiències que es van detectant fruit d’una tasca continua d’inspecció i control de la ciutat. Així, des de la regidoria s’han contractat a tres empreses locals les quals s’han repartit la ciutat en tres línies divisòries imaginàries entre Ponent, centre i Llevant. “A cada un d’aquests àmbits d’actuació s’han invertit 50.000 euros”, ha dit Márquez.

Document Actions