Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou dóna suport al "1er Creuament del Golf de Sant Jordi" que pretén recaptar fons per al càncer de mama

dimarts 01 juliol 2014

Avui, l’alcalde i els regidors d’Esport i Turisme han fet costat els organitzadors d’aquesta primera travessia de 45 quilòmetres en aigües obertes

Sota el nom de 'El gran repte per seguir lluitant', aquest diumenge a les sis del matí un grup d’onze nedadors intentarà per primer cop creuar el Golf de Sant Jordi, des de la Punta del Fangar del Delta de l'Ebre fins al Cap Salou, en un trajecte que comporta fer-lo en més de dotze hores. La iniciativa és per recaptar diners, mitjançant casquets de bany, per l’estudi 'Càncer de mama hereditari a la demarcació de Tarragona', que desenvolupen investigadors de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili. El primer creuament del Golf de Sant Jordi que es durà a terme aquest diumenge és una travessia en aigües obertes de 45 quilòmetres, convertint-se en la distància més llarga en la disciplina de natació a mar obert que es fa a Europa. Avui, l’alcalde Pere Granados junt amb els regidors d’Esports, Felip Ortiz i de Turisme, Benet Presas, s’han fotografiat amb part de l’equip de nedadors i Ana Maria Mozota, presidenta de la Lliga Contra el Càncer de Salou i els han encoratjat a seguir endavant amb la prova que es durà a terme aquest diumenge dia 5 de juliol a les 6 del matí i que preveu arribar a Salou unes dotze hores després.

L’equip l’integra Jordi Cervera i Pau Fontgivell, del CN Reus Ploms; José Javier Montón i Gemma Zapater, del CN Tarraco; Maxi González, del CE Prades; i Gerard Gómez, Joan Baiges, Eduard Miralpeix, Toni Pérez-Portabella, Joan Carles Adell i Pep Anglès, del Cambrils Club Natació i per tirar endavant aquest repte, el onze nedadors, porten vuit mesos entrenant.

Més enllà del repte esportiu, la iniciativa té una finalitat solidària. Així, s'han posat a la venda uns casquets de bany de color taronja per recaptar fons per l’estudi Càncer de mama hereditari a la demarcació de Tarragona, realitzat des de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili de la URV.  

Els casquets es venen des de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, així com per part dels nedadors i en diferents esdeveniments esportius de la demarcació. Així mateix, es faran vendes específiques en els clubs de natació i en les proves esportives que aquests realitzin.

Galeria d'imatges

cancer.jpg
P1030999.JPG
P1030999.JPG

Document Actions