Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es converteix en l'epicentre del RallyRACC

dimarts 17 octubre 2023


Salou tornarà a convertir-se en el punt de referència per als aficionats a l'automobilisme. Del 19 al 21 d'octubre, la capital de la Costa Daurada esdevindrà l'escenari principal de la 58è edició del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada. Els ulls del món del motor estaran posats en aquesta cita ineludible que, any rere any, se celebra a les terres tarragonines.

Els preparatius començaran, oficialment, el dijous 19 d'octubre amb les verificacions tècniques. No obstant això, serà el divendres 20 d'octubre quan els motors comencin a rugir amb força. A les 08h15, tindrà lloc el Shakedown a Emprius, i a les 12:30 h, els assistents podran gaudir de la cerimònia de Sortida a l'emblemàtic passeig Jaume I.

El dissabte 21 d'octubre promet emocions fortes. A les 12h40, els vehicles competiran en l'etapa especial (SS Salou).

Finalment, a les 20:30 h, el passeig Jaume I tornarà a ser l'escenari escollit per al lliurament de premis, on es reconeixeran els esforços i habilitats dels participants.

Cal destacar, enguany, la presència del Service Park a PortAventura, un espai on podran els participants podran fer les revisions i ajustaments necessaris als seus vehicles al llarg de la cursa.

L'esperada cita esportiva no només atreu els seguidors del ral·li, sinó que també es converteix en una gran oportunitat per a Salou per mostrar-se al món com a municipi turístic esportiu.

Document Actions