Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es prepara per a la primera fira gastronòmica ‘Sabor Salou’

La fira que tindrà lloc del 18 al 20 de març vol convertir-se en un esdeveniment de referència al municipi i la província de Tarragona

dimecres 16 febrer 2011

L’Ajuntament de Salou organitza els propers dies 18 al 20 de març la primera Fira Gastronòmica ‘Sabor Salou dedicada a la gastronomia i al vi.  El Departament de Participació Ciutadana organitza aquesta fira amb la intenció de convertir-la en un esdeveniment de referència al municipi i la província de Tarragona.
Els objectius principals d’aquesta nova fira que s’ubicarà al Passeig Marítim Jaume I de Salou són, augmentar la qualitat i la diversitat de l’oferta turística de Salou i posicionar la vila com a referent del turisme gastronòmic. L’eix principal de la fira el formaran empreses locals relacionades amb la gastronomia, els productes tradicionals, les denominacions d’origen i de qualitat i els productes artesanals. Tots aquells interessats en formar part d’aquest gran esdeveniment poden realitzar la inscripció mitjançant la nova web de la Fira: www.saborsalou.com a l’apartat d’expositors.

Entre les activitats que es faran,  tindrà lloc el taller sobre cata de tes organitzada per la botiga especialitzada en tes i xocolates, Amarachai. Amb aquesta activitat es pretén oferir a les persones que s’hi inscriguin la possibilitat de degustar una extensa varietat de tes, a la vegada que podran aprendre les característiques.  Sabor Salou ja compta amb una sèrie de col•laboradors i expositors que estaran presents a la fira, així, la Vinícola de Nulles serà un d’ells i posarà a l’abast dels visitants els millors

Per altra banda, la fira també comptarà amb un espai on els professionals que ho sol•licitin, bé siguin col•laboradors de la fira com els propis expositors, podran dur a terme degustacions, tallers, xerrades o demostracions dels seus productes o activitats. La Fira Sabor Salou vol atreure els visitants per tal que coneguin la oferta gastronòmica de la ciutat i de tot el territori.  La Fira estarà oberta al públic en general. El divendres la Fira obrirà les seves portes  a les 14 hores fins les 20.00 hores. El dissabte i diumenge des de les 11:00 del matí fins les 20.00 hores els assistents podran gaudir de la gastronomia i activitats diverses. En concret, hi haurà conferències informatives, tallers de degustació o elaboració de productes relacionats amb el món de la cuina, venda directa de productes, espectacles i activitats diverses (a càrrec de les associacions i entitats locals).

El Departament de Participació Ciutadana ha realitzat ja una reunió amb establiments i comerciants de la zona per explicar aquest projecte i fer-los partícips de la FIra. L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que “aquest govern treballa per portar endavant iniciatives que estimulin el comerç i l’activitat econòmica d’aquest municipi a més de desenvolupar propostes que desestacionalitzin el turisme i atreguin als visitants a la nostra ciutat”.

 

Document Actions