Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou estudia la liquidació de factures pendents sense haver de recórrer als mecanismes de finançament que preveu l’Estat

Salou té capacitat per assimilar tot l’impacte del deute pendent en el seu pressupost

divendres 16 març 2012

L’Ajuntament de Salou, en compliment del que disposa el RDL 4/2012 (compensació de tributs o crèdit a llarg termini), ja ha certificat un import de 3.911.420 € de factures de l’any 2011 que estaven pendents de pagament, i on la major part d’aquest import correspon a factures que ja estaven comptabilitzades i que ara ja es troben en tràmit de pagament.

Per a les factures de l’any 2011 que no tenien consignació, recordem que es va aprovar una partida en el pressupost 2012, de més de 3 milions d’euros que permetrà la seva sortida.

Com que l’Ajuntament disposa de crèdit davant les entitats bancàries, es va poder signar una operació de tresoreria per més de 7.500.000 € per garantir els esmentats pagaments, mentre no es produeix el cobrament del gruix dels ingressos provinents de l’IBI. Per tant, en aquest moment Salou té capacitat per assimilar tot l’impacte del deute pendent en el seu pressupost.

Davant d’aquest fet, l’Ajuntament està estudiant la liquidació de les factures certificades sense acollir-se i haver de recórrer als mecanismes de finançament que preveu el RD 4/2012 per al pagament als proveïdors.

Document Actions