Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou estudia organitzar un gran acte cultural alemany fora de temporada

divendres 08 març 2024

L'alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme de Salou, Pere Granados, fa una valoració "molt positiva" de la presència de la capital de la Costa Daurada a la Fira Internacional de Turisme de Berlín, que, enguany, ha comptat amb 172 països.

Després d'intercanviar impressions amb operadors turístics i professionals del sector, Granados ha expressat la ferma intenció de Salou de "continuar treballant" per atraure el turisme alemany amb una gamma de productes que s'adeqüin, perfectament, a les seves preferències, més enllà del tradicional sol i platja i fora de la temporada estiuenca.

Amb una clara visió cap a la desestacionalització, Salou està considerant la possibilitat de programar un gran esdeveniment, de caràcter multitudinari, centrat en la cultura alemanya. Aquesta iniciativa, que ja ha començat a prendre forma a través de contactes preliminars, serà aprofundida en futures reunions, ja que l'alcalde Pere Granados entén que aquesta mena d'esdeveniments pot tenir un impacte significatiu en el reforç dels llaços entre Salou i el mercat turístic alemany.

Pere Granados ha afirmat que es faran tots els esforços possibles per convertir aquesta idea en una realitat, sempre amb la col•laboració i la implicació del sector privat. L'objectiu és que aquest esdeveniment tingui lloc durant la primavera, ja que prioritza productes turístics que contribueixen a la desestacionalització.

Un aspecte que valoren molt positivament els turistes alemanys és la possibilitat de comunicar-se en el seu idioma durant la seva estada

Salou s’esforça per millorar, encara més, i oferir productes que suscitin l'interès dels viatgers que busquen gaudir de les seves vacances fora de la temporada estiuenca, amb una combinació equilibrada de sol i platja, activitats culturals, esportives, gastronòmiques i enològiques, així com gaudir d’un entorn natural ideal per a experiències wellness.

Un altre aspecte que valoren molt positivament els turistes alemanys és la possibilitat de comunicar-se en el seu idioma durant la seva estada. En aquest sentit, Salou insta el sector de la restauració, hostaleria i comerç a implementar campanyes que promoguin el coneixement bàsic de l'alemany entre els treballadors, una iniciativa que és àmpliament valorada pels visitants germànics.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

P2380595.JPG
P2380598.JPG
P2380609.JPG
P2380611.JPG
P2380623.JPG

Document Actions