Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou fa enguany un Cós Blanc virtual, recordant les Festes Majors anteriors, i enviant un missatge de futur: ‘Tornarem’

diumenge 07 febrer 2021

Malgrat que la gran festa del Cós Blanc no s’ha pogut celebrar com altres anys, a causa de la pandèmia, l’Ajuntament de Salou va voler no perdre la màgia d’aquest acte i que tothom pugués recordar les sensacions i moments únics d’aquest espectacle de so, música, llum i color, amb la tradicional desfilada de les carrosses.

Ahir al vespre es va viure una sessió virtual especial: el ‘Cós Blanc in live’, amb imatges d’altres edicions i música en directe del DJ Moncho.

Aquest esdeveniment va ser realitzat ahir al TAS, i va ser retransmès en streaming (directe) per TAC12 i difós per les xarxes socials. L’acte va ser presentat pel periodista Jordi Cartanyà i l’speaker Juanma Hidalgo.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va manifestar durant la retransmissió que "enguany, la pandèmia no ha permès que puguem celebrar la impressionant festa del Cós Blanc. Però no hem renunciat a reviure el seu sentiment, si bé ara el que ens preocupa és atendre prioritàriament les persones i famílies que estan patint a conseqüència de la crisis sanitària i l’emergència social. També treballem incansablement perquè el municipi tingui tots els serveis a punt i en marxa, i preparar-nos pel futur, per quan retorni la normalitat i la mobilitat, i Salou pugui estar més fort i ben posicionat que mai. Nosaltres tornarem, i tornarem més forts que mai amb el nostre magnífic Cós Blanc i les nostres Festes Majors”.

Per la seva banda, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, va expressar que “en aquest moment creiem que s’havia de donar un toc de color amb el Cós Blanc, que és l’acte identificatiu de Salou, i que la gent al menys el pogués gaudir des de casa. Hem fet un acte amb vídeos recopilatoris d’anys anteriors, i això és una forma de que les colles i participants tinguessin un record”.

Així mateix, el passat dijous, 4 de febrer, es va poder recordar, de forma virtual, la ‘Festa de les colles’, a través de la publicació d’un vídeo que recull els darrers anys i un tribut a les colles que la fan possible.

La setmana ludicofestiva de la Festa Major finalitzarà avui diumenge, 7 de febrer, com ja és tradició, amb el castell de focs, que, enguany, es podrà visualitzar, a través d’un altre vídeo, on es podrà veure el Correfoc, amb la participació de les colles i bèsties de foc, i el tro final del castell de focs d’artifici.

Galeria d'imatges

CÓS BLANC 2021  1.jpeg
CÓS BLANC 2021 2.jpeg
CÓS BLANC 2021 3.jpeg

Document Actions