Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou fa una crida al Govern de la Generalitat perquè aprovi el Pla Director Urbanístic (PDU), davant la paralització de les accions per part dels inversors de Hard Rock

dimecres 30 novembre 2022

L’alcalde Pere Granados ha fet pública aquest matí, durant la sessió plenaria de l’Ajuntament, l’aturada de les accions del projecte, una notícia que ha qualificat com de 'molt preocupant'

Aquesta comunicació pot representar un perill real que els inversors abandonin el projecte de Hard Rock, segons ha explicat, “si la Generalitat no el defensa i no tira cap endavant l’aprovació del PDU”. 

Segons ha manifestat: "Faig una crida, un cop més, al Govern de la Generalitat perquè, veritablement, s'impliqui la clase política del govern, els consellers i conselleres, en la defensa d'aquest projecte, i que, com més aviat millor, pugui veure la llum. Que s'aprovi el Pla Director. Si ara està paralitzada l'acció, això significarà que, possiblement, en un futur es puguin retirar (els inversors) i això seria una nefasta notícia per a tothom".

Granados afirma que aquest projecte “és bo per a Salou, bo per a la Costa Daurada i bo a per Catalunya”, ja que representarà “la creació de molts llocs de treball” i contribuirà “a la desestacionalització”.

Explica que “seria un equipament de primer ordre i de primera magnitud que tindria obert els 365 dies de l’any” i que “implicaria una sostenibilitat i un benefici social, des del punt de vista de la contractació laboral”.

Arran de la notícia d'avui, l'alcalde demana una reunió urgent al Consorci Recreatiu i Turístic (CRT) i també manifesta la voluntat de comunicar-se amb els inversors, amb els quals “el Govern hi ha de parlar i traslladar-los tranquil·litat”, ha dit, perquè “Catalunya no pot perdre una inversió d’aquesta magnitud”, tot recordant que “estem parlant d’un projecte de 2.000 milions d’euros”.

Document Actions