Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou impulsa una campanya ciutadana per donar a conèixer la nova administració electrònica de l’Ajuntament

Els ciutadans han començat a rebre a les seves cases un pomming i properament també rebran un quadríptic informatiu

dijous 17 març 2011

Els ciutadans de Salou estan rebent aquests dies a les seves llars una publicitat que sota el nom de ‘Entra a l’e juntament de Salou’ pretén acostar l’administració electrònica a la ciutadania i explicar-los el gran avenç que s’ha impulsat en aquest camp els darrers anys. Els salouencs estan ja rebent a les seves portes una acció sorpresa, consistent en un pomming informatiu que marca l’inici d’una campanya de divulgació que es resoldrà els propers dies amb una bustiada d’un quadríptic  que dona a conèixer la potencialitat de la nova administració electrònica de l’Ajuntament de Salou.
El fulletó explica les bondats de l’atenció on line que permet durant les 24 hores, guanyant en agilitat, rapidesa i simplificació de la gestió municipal. “No cal fer cues d’espera, es poden evitar desplaçaments innecessaris; hi ha un diàleg directe amb els òrgans de gestió; la documentació està disponible al moment i amb una validesa jurídica al 100%”, explicava el regidor de Noves Tecnologies, Jesús Barragán. Així mateix, el regidor ha recordat que aquesta oficina suposa una notable millora del servei al ciutadà però també implica una modernització i una millor eficàcia en la gestió administrativa de l’Ajuntament.
El projecte d’administració electrònica i la campanya divulgativa, en compliment de la normativa vigent, ha estat completament finançada pels fons econòmics de la Unió Europea i de la Diputació de Tarragona. Un fons amb el qual es realitza tant el desplegament de l’administració electrònica com la seva divulgació entre tota la seva ciutadania i pretén  informar i ‘educar’ al conjunt dels residents en el nou model de gestió. Paral•lelament, també s’instal·laran opis i banderoles així com també s’informarà al ciutadà a través de la web.

“Busquem fer una atenció de més qualitat i seguir desenvolupant la relació dels ciutadans, empreses, entitats i organitzacions i l’ajuntament a través de mitjans electrònics”, ha recordat Barragán. L’ajuntament, en aquest sentit, està invertint en noves tecnologies i s’ha convertit en entitat registradora d’altres administracions ; a més d’habilitar l’ús de la signatura electrònica en un dels procediments administratius més habituals i porta desenvolupant  junt amb l’Ajuntament d’Avilés, un conveni de col•laboració per a la implantació conjunta d’un projecte d’Administració electrònica, subvencionat per el Ministeri d’Indústria, entre d’altres. També s’ha renovat la web i s’ha apostat per nous canals de participació ciutadana telemàtics.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions