Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou inverteix 117.000 euros en la millora de l’accessibilitat a la zona de Cap Salou

La tercera fase del Pla d’Accessibilitat afecta a un total de 22 carrers del municipi. En les dues fases anteriors ja s’han esmerçat més de 300.000 euros

dijous 18 octubre 2012

Les obres de la tercera fase del Pla d’Accessibilitat que impulsa l’Ajuntament de Salou començaran el proper mes de novembre després de la seva adjudicació a l’empresa Agrovial per un import de 117.415 euros. Es tracta d’uns treballs per aconseguir l’adaptabilitat de la via pública tot millorant-ne  l’accessibilitat  a la zona, en aquest cas, a Cap Salou.

Els treballs es duran a terme els propers 4 mesos, coincidint amb la temporada de tardor hivern i quan hi ha menys moviment a les zones afectades pels treballs; en total 22 carrers del municipi on hi ha fins a 118 guals. Els treballs, que coordina el departament d’Enginyeria -que depèn de la regidoria de Gestió de Territori- suposaran la demolició de determinats punts de la vorera, construcció dels guals i adaptació de les voreres, senyalització i actuacions per tal de poder adaptar el mobiliari urbà.

La zona que es veurà afectada engloba els carrers: carrer Replanells ; carretera de la Costa; carrer Penya Tallada; carrer Olivera;  carrer Llorer; carrer Pla de l’Era; carrer Corral de Sauner; carrer Dunes; carrer Punta del Cavall; carrer Mola d’Aires; carrer Cala Font; carrer  Rocaplana; carrer Pas de la Mala Dona; carrer Cala Crancs; carrer Cala Morisca; carrer Farigola; carrer Bosc Gran; carrer Arbocer; carrer Espígol; carrer Farola; carrer Garrofer;  carrer Tramuntana; carrer Bosc de la Montserrada i, finalment carrer Muntanyals.

Des de l’any 2009, l’Ajuntament de Salou està actuant a les vies urbanes, parcs i altres espais públics del municipi per tal de poder adaptar a l’ús d’aquestes instal·lacions per a les persones amb mobilitat reduïda. En aquest sentit, totes les noves actuacions urbanístiques que es deriven dels diferents projectes d’urbanització que es presenten a l’Ajuntament, per tal de ser acceptats i aprovats han de garantir en tot moment l’accessibilitat i la utilització amb caràcter general dels espais públics complint els criteris bàsics per la supressió de barreres arquitectòniques. Per aquest concepte es porten ja invertits més de 317.760 euros en les dues primeres fases, incloses les subvencions de l’IMSERSO i de la Fundació ONCE.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions