Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou modifica la zona blava i aplica a l’horari d’hivern coincidint amb l’inici del mes d’octubre

dijous 01 octubre 2015

D’entre les novetats destaca l’eliminació del pagament en dissabte a la tarda o la modificació horària

Els veïns  que  tinguin domiciliat el rebut de l’impost de circulació al municipi poden passar a recollir la targeta amb 150 o 200 hores gratuïtes

 

La Capital de la Costa Daurada ha posat en marxa la zona blava d’hivern al municipi coincidint amb l’inici del mes d’octubre. Així doncs només hi haurà sis carrers on s’aplicarà la zona blava. Aquests són c/Barcelona, Via Roma, c/ Ciutat de Reus, Via Augusta, el primer tram del c/ Berenguer de Palou, i com a novetat d’aquest any també el c/ Scala Dei. En total 290 places de zona blava distribuïdes pel municipi, i especialment, a la zona més cèntrica i comercial de Salou per tal d’afavorir la mobilitat comercial.

La novetat del carrer Scala Dei ve donada per la necessària reordenació d’aquesta via –segons un estudi de la mobilitat que ha dut a terme la Policia Local de Salou. Així doncs, es mantindrà l’aparcament en bateria a la part dreta pels vehicles, mentre que a la part esquerra s’habilitarà aparcament en línia per a motocicletes, descongestionant d’aquesta manera el carrer.

Pel que fa a l’horari de vigència de l’aparcament regulat estarà en funcionament de les 9.30h i fins a les 14h i de les 17 a les 20h de dilluns a divendres. Com a novetat, només estarà en funcionament els dissabtes pel matí en horari de 9.30 a 14 hores, i per tant, s’anul·la el pagament regulat els dissabtes per la tarda i els diumenges durant tot el dia.

A més, en aquesta nova temporada d’hivern també es reduirà el preu per cada hora d’estacionament passant de l’1,20€/hora a 0,75€/hora. Per als residents que paguin l’impost de vehicles al municipi disposaran de 200 hores d’estacionament gratuït en el cas dels ciutadans amb l’ICV domiciliat en un dels carrers i números afectats i de 150 hores per a la resta de ciutadans amb l’ICV a Salou. La zona blava estarà en funcionament fins al 31 de maig, excepte Setmana Santa.

Les noves targetes es poden recollir a l’OAC de dilluns a divendres de 8.30 a 14 hores. El tiquet amb la matrícula impresa s’ha de col·locar ben visible en el vehicle, del contrari podrà ser sancionat. Recordar que els usuaris que ho desitgin tenen a la seva disposició l’APP eysamobile per tal de fer el pagament a través de dispositius mòbils.

Galeria d'imatges

redimensiona.jpg
P1170945.JPG

Document Actions