Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou obre convocatòria per a 18 nous llocs de treball

La nova edició dels Plans d'Ocupació Local 'Jaume I' 2023 s'adreça a persones inscrites al SOC, com a demandants d’ocupació o millora de feina. El termini de presentació d'instàncies és del 10 al 29 de novembre de 2023, ambdós inclosos.

divendres 10 novembre 2023

  • La presentació de sol·licituds i documentació es pot fer, presencialment, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o telemàticament, a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Salou (FES CLICK AQUÍ)
  • Es poden consultar les bases específiques de la convocatòria i la documentació que cal presentar, amb la instància a www.salou.cat

 

L’Ajuntament de Salou, a través del Servei d’Ocupació Municipal (SOM Salou), ha engegat una nova edició dels Plans d’Ocupació Local 'Jaume I' 2023. L’objectiu és promoure iniciatives que ajudin a pal·liar la situació socioeconòmica i contribuir a desenvolupar projectes d’interès general i social per al municipi. En aquesta edició dels Plans d'Ocupació Local es contractaran 18 persones inscrites al SOC, com a demandants d'ocupació o per a la millora de feina, per cobrir llocs de treball amb perfils professionals diversos, recollits a les bases de la convocatòria.

Els Plans d’Ocupació Municipal ofereixen places temporals, tenint en consideració diferents sectors de la població, amb l’objectiu de reforçar i millorar els serveis a la ciutadania i el manteniment de la ciutat, en funció dels diferents projectes, programes i necessitats puntuals dels diversos departaments de l’Ajuntament de Salou.

En aquesta edició dels Plans d’Ocupació Local, l’Ajuntament ofereix les següents places, de caràcter temporal:

 

- 1 Oficial/a de muntatge i instal·lacions.

- 2 Peó/na de muntatge d’instal·lacions.

- 1 Oficial/a per a la millora i conservació de la ciutat.

- 4 Peó/na per a la millora i conservació de la ciutat.

- 1 Tècnic/a de suport del departament de Promoció del Patronat de Turisme.

- 1 Recepcionista informador d’instal·lacions esportives.

- 1 Auxiliar de programes i subvencions.

- 1 Orientador/a de suport pel Club de Recerca de Feina.

- 1 Agent cívic.

- 1 Auxiliar de suport d’informació.

- 1 Integrador social per a la subàrea de Gent Gran i Benestar Social.

- 1 Integrador social per a la subàrea de Nova Ciutadania.

- 1 Monitor de lleure.

- 1 Auxiliar de suport per a l’estabilització del personal temporal.

Es realitzaran contractes de 3, 6 i 12 mesos, a jornada parcial o completa, segons la plaça.

 

Les persones interessades en participar en el Pla d’Ocupació Local hauran de complir els requisits establerts a les bases de la convocatòria i presentar la corresponent instància i la documentació corresponent al registre general a l’Oficia d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Salou. O bé a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, (FES CLICK AQUÍ) en el termini de 20 dies naturals a comptar a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria al BOPT.

El termini de presentació d'instàncies és des del 10 al 29 de novembre, inclòs.

 

 

Fitxers adjunts

Document Actions