Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou obre el calendari de preinscripció, per al proper nou curs escolar 2022-2023

dijous 03 març 2022

A partir d’aquest dilluns, 7 de març, pel que fa a Educació Infantil i Primària; i, des del proper dimecres, dia 9, per a l’ESO, es podran presentar les sol·licituds per demanar plaça, adjuntant la documentació d’identificació

La preinscripció s'ha de fer via telemàtica, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ)

 

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya obre, a partir del proper dilluns, 7 de març, el calendari de preinscripció, per al proper nou curs escolar 2022-2023.

Pel que fa a Educació Infantil i Primària, a partir d’aquest dilluns, 7 de març, a les 9 h, i fins al 21 de març, es podran presentar les sol·licituds d’inscripció, adjuntant, a la petició, tota la documentació necessària. La documentació es podrà lliurar fins al 23 de març.

D’altra banda, pel que fa a Educació Secundària Obligatòria (ESO), del 9 al 21 de març de 2022, a partir de les 9 h, es podran presentar les sol·licituds de preinscripció, adjuntant la documentació d’identificació necessària. En aquest cas, també, es podrà presentar la documentació fins al 23 de març de 2022.

La preinscripció s'ha de fer via telemàtica, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ). En el cas de necessitar suport per realitzar online la preinscripció, es poden adreçar, de forma presencial, a l'escola escollida com a primera opció, amb cita prèvia; o bé a l'Oficina Municipal d'Escolarització de l'Ajuntament de Salou, demanant, també, cita prèvia, a través de la Seu Electrònica, en aquest altre enllaç (FES CLIC AQUÍ).

 

Següents passos

El 21 d’abril de 2022 es publicarà la llista de sol·licituds, amb puntuació provisional.

Del 22 al 28 d'abril de 2022, es podran presentar reclamacions.

El 3 de maig de 2022, es publicarà la llista de sol·licituds, amb la puntuació definitiva i el número de desempat corresponent.

L’11 de maig de 2022, es publicarà la llista ordenada de sol·licituds per a l'assignació de places.

Del 27 de maig a l'1 de juny de 2022, tindrà lloc l’ampliació de peticions de preinscripció per aquells alumnes sense plaça assignada a cap centre.

El 9 de juny de 2022, es publicarà l’oferta final de places escolars, per centre i curs.

I, per últim, el 10 de juny de 2022 es publicarà la llista d'alumnes admesos i, també, la llista d'espera.

 

Tota la informació, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ).

Document Actions