Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou ofereix un nou curs gratuït de francès, sobre atenció al client i tècniques de venda

divendres 10 febrer 2023

La formació, que s’adreça al comerç, restauració i empreses de Salou, s’iniciarà el proper 28 de febrer de 2023; i l'horari serà els dilluns i dimecres, de 15.15 a 16.45 h

Cal inscriure’s abans del 20 de febrer, a través d’aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ)

 

L’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris Shopping Salou i de l'Escola Innova, posen en marxa una nou curs gratuït de Francès, sobre atenció al client i tècniques de venda, adreçat al comerç, restauració i empreses de Salou. El nivell és bàsic - mitjà.

El curs és de 15 hores, presencial, en grups reduïts; i comptarà amb un formador nadiu experimentat de l'Escola Innova.

L’alcalde Pere Granados ha assenyalat “la importància que el personal dels nostres establiments continuï ampliant els seus coneixements professionals, adaptant-se a les noves tendències i necessitats, tenint en compte que som un municipi turístic, que rep milers de visitants d’arreu del món”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha manifestat que “aquesta formació respon a la demanda d'empreses de Salou, atesa la gran importància que té el mercat francès al nostre municipi”.

El president de l’Associació de Comerciants i Empresaris Shopping Salou, Juli Vilaplana, ha explicat que “sempre amb l’ànim de seguir progressant i oferir la millor atenció, comencem novament amb jornades de formació per als nostres establiments, en aquest cas, un curs de francès, ja que aquest perfil de turista és, cada cop, més important i hem d’estar més preparats per donar-los la millor atenció possible”.

L'inici de la formació serà el proper 28 de febrer de 2023. L'horari serà els dilluns i dimecres, de 15.15 a 16.45 h.

Les inscripcions es poden fer, fins al 20 de febrer de 2023, a través d'aquest formulari (FES CLIC AQUÍ).

Per a més informació, es pot enviar un correu electrònic a promocioeconomica@salou.cat o bé trucar al telèfon 687 20 94 35.

Galeria d'imatges

4.png
5.png

Document Actions