Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

INSCRIPCIÓ: Curs de Francès: Atenció al client i tècniques de venda

cartellL’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou i l’Associació de Comerciants Shopping Salou, amb la col·laboració de l'Escola Innova, posen en marxa una nou curs gratuït de Francès, sobre atenció al client i tècniques de venda, adreçat al comerç, restauració i empreses de Salou. El nivell és bàsic - mitjà.

El curs és de 15 hores, presencial, en grups reduïts; i comptarà amb un formador nadiu experimentat de l'Escola Innova.

L'inici de la formació serà el proper 28 de febrer de 2023. L'horari serà els dilluns i dimecres, de 15.15 a 16.45 h.

Les inscripcions es poden fer, fins al 20 de febrer de 2023, a través d'aquest formulari.

Per a més informació: 

 
 
  • D'acord amb el que estableix la normativa de protecció de dades personals, us informem que les vostres dades seran incorporades a un tractament amb la finalitat de donar servei i resposta a la sol•licitud que heu presentat. El responsable del tractament és l’Ajuntament de Salou i podeu ampliar aquesta informació consultant la política de privacitat a la pàgina web de l’Ajuntament www.salou.cat.

  • Així mateix, us informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i la resta dels vostres drets, mitjançant la remissió d’un escrit dirigit al responsable del tractament a la següent adreça: Ajuntament de Salou, Passeig del 30 d’Octubre 4, 43840 Salou o a la Seu electrònica de l’Ajuntament.

Document Actions