Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

INSCRIPCIÓ: Formacions - Fes créixer el teu comerç i prepara't pel Nadal

L’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants Shopping Salou, ha impulsat noves formacions online adreçades al sector comercial del municipi, per tal de millorar el punt de venta i preparar el negoci per a la campanya de Nadal.

El primer bloc, “Millora el teu punt de venda”, inclou sis sessions formatives que permetran, a les persones participants, millorar la projecció comercial i el rendiment del comerç, a través de la imatge de l’empresa. L'horari és de 15 a 16.30 h.

El segon bloc, “Preparem la campanya de Nadal completa i efectiva en temps de COVID”, inclou set sessions i se centra, especialment, en l’època nadalenca i en com organitzar una campanya d’èxit. L'horari és de 14.30 a 16 h.

Dins del mateix segon bloc, l’Ajuntament de Salou col·labora amb la Cambra de Comerç de Tarragona, en dues sessions més, en horari de 14.30 a 16.30 h:

-          Instagram (17 i 19 de novembre). Inscripcions en aquest enllaç (fes clic aquí)

-          Portals comercials (24 i 26 de novembre). Inscripcions en aquest enllaç (fes clic aquí)

 

CONSULTA EL LLISTAT DE FORMACIONS ONLINE (FES CLIC AQUÍ)

Bloc 1. Millora el teu punt de venda  
Bloc 2. Preparem la campanya de Nadal completa i efectiva en temps de COVID  
 
  • D'acord amb el que estableix la normativa de protecció de dades personals, us informem que les vostres dades seran incorporades a un tractament amb la finalitat de donar servei i resposta a la sol•licitud que heu presentat. El responsable del tractament és l’Ajuntament de Salou i podeu ampliar aquesta informació consultant la política de privacitat a la pàgina web de l’Ajuntament www.salou.cat.

  • Així mateix, us informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i la resta dels vostres drets, mitjançant la remissió d’un escrit dirigit al responsable del tractament a la següent adreça: Ajuntament de Salou, Passeig del 30 d’Octubre 4, 43840 Salou o a la Seu electrònica de l’Ajuntament.

Document Actions