Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou, present a la fira IFTM Top Resa per promocionar el municipi al mercat francès

dimecres 06 octubre 2021

L’alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, acompanyat de la cap de promoció, Natàlia Bel, participa en aquest certamen, organitzat a París, assistint a diverses reunions de treball amb operadors turístics, promocionant Salou.

També hi han anat empresaris de Salou: PortAventura World, la Federació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) i el Nàutic Parc, entre d'altres.

L'alcalde s'ha entrevistat amb la directora de l'Agència Catalana de Turisme a París, per rebre més informació respecte el mercat francès i estudiar algunes col·laboracions amb turisme de Catalunya.

També s'ha reunit amb els touroperadors Voyage Privé, Karavel i NG Travel, entre d'altres.

Les reunions han servit per establir punts de contacte que ajudaran a iniciar campanyes amb els touroperadors francesos, de cara a l’estratègia promocional de l’any 2022. I, també, perquè coneguin els productes turístics de Salou com a destinació. Així mateix, han analitzat com es troba el mercat francès.

Segons ha explicat Pere Granados, “aquest estiu el mercat francès ha tingut un bon comportament a Salou, ja que hem rebut un nombre molt important de turistes francesos i, per tant, és un mercat que hem de continuar treballant, sent de proximitat". Així mateix, ha afegit que "és un mercat fidel, atès que hi ha un percentatge alt de famílies que repeteixen les seves estades a Salou".

A més, ha informat els operadors turístics sobre “la transformació de Salou en un municipi turístic sostenible, intel·ligent i que treballa la desestacionalització, fent-los coneixedors de la creació de nous productes turístics, la recuperació del nostre patrimoni natural, històric i cultural; i la nostra diversificada oferta, com la gastronomia, l'esport, l'entreteniment i el shopping".

Cal dir, també, que l'alcalde ha estat entrevistat per Radio France, la qual s'ha interessat en la transformació de Salou en un municipi turístic sostenible i intel·ligent.

La fira ‘IFTM Top Resa’ és un gran punt de promoció turística, lloc de trobada de touroperadors i operadors turístics, de periodicitat anual, que compta amb la presència de 200 destinacions turístiques, 1.700 marques, 34.000 professionals del turisme i 150 conferències. Tanmateix, l'any passat no es va poder organitzar per motius de la COVID-19 i enguany torna a celebrar-se, després de la pausa.

Mercat francès

El francès és el segon mercat de Salou, després de l'espanyol, i el primer internacional. La majoria de turistes francesos que visiten Salou són famílies que busquen gaudir del sol i la platja, junt amb l'oci familiar, a través, per exemple, dels parcs temàtics; així com de la gastronomia i la cultura.

Galeria d'imatges

2 Top Resa.jpeg
3 Top Resa.jpeg
4 Top Resa.jpeg

Document Actions