Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou revalida les dues úniques banderes ‘Q de qualitat’ del litoral tarragoní a les platges de Llevant i Ponent

Per cinquè any consecutiu la capital de la Costa Daurada obté aquesta certificació

dimecres 12 juny 2013

Les platges de Salou han obtingut un any més les banderes ‘Q’ de Qualitat Turística, una distinció que acredita el compromís de l’Ajuntament per oferir un millor servei a l’usuari i certificant que el litoral ha superat l’auditoria i, per tant, manté el nivell d’excel·lència turística exigida per la normativa. Salou és l’únic municipi del litoral tarragoní que compta amb aquesta distinció. A Catalunya hi ha en total 17 platges de 10 municipis que estan distingits pels seus excel·lents equipaments i instal·lacions, serveis de neteja, seguretat o informació, entre altres característiques.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que “els nostres esforços des de l’administració es dirigeixen a oferir uns serveis i un entorn basats en la qualitat  i en l’excel·lència donant tot el suport al sector privat” i ha afegit que “aquesta certificació permet mantenir la posició destacada de la nostra destinació”.

Pel regidor de Turisme, Benet Presas “aquestes distincions posen de manifest l’aposta per la qualitat en l’oferta turística i, en concret, per un dels actius centrals, les nostres platges”, les quals recentment ja han rebut dues banderes blaves a més d’una menció especial pels serveis de salvament i socorrisme.

La "Q" de Qualitat Turística s'insereix dins del Sistema Integral per a la Qualitat Turística espanyola, projecte que implica la cooperació i la participació dels tres nivells de l’administració pública: estatal, de les comunitats autònomes i Municipal, així com del sector privat. La col·laboració entre el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme i l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola té com objectiu donar a conèixer la imatge del producte turístic espanyol a través d’un sistema de qualitat reconegut tant en l’àmbit nacional com internacional i, a més, autoregulat per implicar tots els subsectors del turisme. L’Institut per a la Qualitat Turística, organisme encarregat d’atorgar la Marca "Q", és una entitat privada de certificació especialment creada l’any 2000 per al desenvolupament de la qualitat en el sector turístic.

Galeria d'imatges

q_de_qualitat.JPG
q_de_qualitat.JPG

Document Actions