Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Sandro Portune es proclama subcampió d’Espanya en la classe Techno Juvenil Sub15

dijous 08 abril 2021

Del 30 de març al 3 d’abril, s’ha celebrat al Club Nàutic Santa Pola el Campionat d’Espanya de Winsurf i iQFoil Juvenil. Els regatistes del Club Nàutic Salou Valeria Baldrich, Ana Alonso, Sandro Portune i César Alonso van participar en l’edició 2021 del campionat, representant la selecció catalana.

El regatista de Salou Sandro Portune s’ha proclamat subcampió d’Espanya de Techno 293 en la categoria masculina Sub15, per darrere del regatista Mateo Jiménez, del Club de Surf Formentera.

Durant els dies del Campionat, el Sandro va finalitzar en primera posició, en dues proves de les deu totals disputades.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, felicita el Sandro, així com a la resta de regatistes del Club Nàutic del municipi que han participat a la competició, “pel seu gran esforç i constància per aconseguir les seves metes esportives”, i assegura que “des de l’Ajuntament, estem molt contents del fet que ells i elles siguin, aquesta temporada, els representants de l’entitat i de la nostra localitat”.

Per la seva banda, el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, també ha felicitat el Sandro i el Club Nàutic Salou per l'èxit aconseguit, així com la Valeria, l’Ana i el César, per la seva participació als Campionats d'Espanya. “És un orgull per a Salou que, any rere any, els i les esportistes de la secció esportiva del Club Nàutic aconsegueixin aquest tipus d'èxits, tant a nivell estatal com internacional”, ha assegurat el regidor.

Cal destacar, també, la participació de regatistes del Club. Així el César Alonso va aconseguir finalitzar en la 13a posició de la general, també en la categoria Sub15; l’Ana Alonso, en la 37a posició de la general, en la categoria Sub17; i la Valeria Baldrich, en la 47a posició de la general, també en la categoria Sub17.

Galeria d'imatges

Sandro Portune.jpg
Club Nàutic Salou.jpg

Document Actions