Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Serveis Interns, a través de l’OAC, obre el segon termini d’enguany per inscriure’s i tramitar el DNI des de Salou

El 12 i 14 de març, l’oficina mòbil del DNI de la Policia Nacional estarà ubicada al mateix Ajuntament de Salou

dimarts 26 febrer 2013

Els veïns i veïnes de Salou, el dimarts 12 i el dijous, 14 de març, poden tramitar el seu Document Nacional d’Identitat (DNI), per primera vegada o renovar-ho, a les dependències de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), sense necessitat de desplaçar-se fora del municipi. Un equip mòbil de la Policia Nacional es desplaçarà en aquestes dates a Salou per facilitar-ne la gestió als ciutadans.

Per beneficiar-se d’aquest servei intern, és important tenir present que s’ha de demanar prèviament hora a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Salou o trucant al telèfon 977-30-92-00, extensió directa: 1156. Allí se’ls informarà més detingudament de la documentació que han d’aportar i del dia i hora assignats per a la tramitació. Encara que les llistes estiguin plenes és important que els ciutadans que necessitin fer aquesta tramitació truquin, perquè se’ls posarà en la llista de la pròxima renovació en estricte ordre de trucada.

És essencial recordar que les persones interessades han de venir els dos dies assenyalats per enllestir els tràmits de 9:00 a 11:30 hores. El servei està adreçat a tota la ciutadania; però sobretot per a la gent gran i persones amb mobilitat reduïda que no puguin desplaçar-se a Tarragona per realitzar les gestions.

El servei contempla qualsevol tràmit del DNI, tant si es tracta de fer-se’l per primera vegada com si s’ha de renovar, ja sigui per pèrdua o extraviament, per sostracció o per canvi de dades o domicili. Als ciutadans interessats se’ls assignarà dia i hora per estricte ordre de petició.

Des de la regidoria de Serveis Interns, Contractació i Patrimoni; així com des de les instal·lacions de l’Oficina d’Atenció Ciutadana s’informa a les persones interessades en tramitar-ho que han d’estar disponibles ambdós dies: 12 i 14 de març, entre les 9 i les 11:30 hores del matí i que cal aportar la següent documentació depenent de la tramitació sol·licitada:

Renovació per caducitat: DNI caducat i una fotografia.

Pèrdua: dues fotografies.

Robatori: dues fotografies.

Expedició per primera vegada: una fotografia, justificant d’empadronament, partida de naixement. Cal venir acompanyat del pare o la mare amb el seu DNI.

Renovació per canvi de dades: una fotografia, justificants del canvi de dades (justificant del padró, partida de naixement).

Segons les disposicions generals: el preu de la renovació per caducitat, pèrdua, sostracció o deteriorament és de 10,40 euros; en canvi, la renovació amb el DNI en vigor per canvi de dades de filiació i domicili, és gratuït.

Mario García, primer tinent d’alcalde i regidor de Serveis Interns, Contractació i Patrimoni, ha valorat molt positivament la resposta ciutadana d’enguany, interessada en aquest servei municipal: “Aquest servei  s’ha consolidat a la capital de la Costa Daurada com una excel·lent mesura per escurçar gestions i tràmits bàsics com és la renovació del DNI; aconseguint així, que la gent gran o amb mobilitat reduïda, puguin fer-ho des de Salou”.

Galeria d'imatges

DSCF0555.JPG
DSCF0555.JPG

Document Actions