Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

SEVILLA S'ENAMORA DE SALOU, CAMBRILS VILA-SECA LA PINEDA I REUS

dimarts 22 setembre 2009

Durant la presentació de producte que es va desenvolupar a la ciutat de Sevilla el passat cap de setmana els sevillans es van mostrar molt interessats en conèixer la oferta turística dels municipis


A nivell institucional, durant la presentació a l'Ajuntament de la ciutat com al dinar amb diferents representants empresarials de la ciutat, les diferents propostes d'oci de la Costa Daurada Centre van estar molt ben acollides i valorades com a una important zona per ser visitada com a escapada de cap de setmana, atès les seves importants propostes d'oci familiar.

D'altra banda, l'eix central de la promoció de la zona es va desenvolupar al Centre Comercial Nervión, lloc on el principal visitant son famílies amb nens, el principal client de la nostra zona. Així durant el cap de setmana, es van oferir diferents activitats infantils que es van complementar amb la presencia d'un animador que presentava les propostes d'oci de la zona així com amb la presencia de PortAventura amb la seva mascota Woody. Remarcar que al voltant de les 3.000 persones van passar per l'espai habilitat al centre comercial.

De forma paral·lela es va realitzar un concurs de caps de setmana per famílies a la zona amb la col·laboració de Ryanair amb l'aportació dels bitllets d'avió pels guanyadors i d'Hotelbeds aportant les estades als diferents allotjaments.

La valoració d'aquesta acció promocional ha estat molt positiva per part dels quatre municipis atès que s'ha demostrat el gran interès d'aquesta ciutat per poder conèixer la destinació i la seva oferta.

Document Actions