Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S'organitzen dues sessions de formació per implantar el Sistema Integral de Qualitat Turística a Salou

divendres 11 gener 2008

El Patronat de Turisme de Salou segueix treballant en el projecte d'implantació del Sistema Integral de Qualitat Turística per destinacions a Salou (SICTED). Així, el proper dimarts 15 de gener, a partir de les 10:00 hores, es duran a terme dos sessions de formació: la primera per a les empreses i establiments interessats que encara no coneguin el projecte; i la segona, a les 11:30 hores, per aquells que van assistir a la seva presentació, el passat 4 de desembre, o que hauran acudit a la sessió anterior.

Totes dues xerrades tindran lloc a la Sala Costa Daurada del Centre Cívic i serviran per donar a conèixer els avantatges que aquest projecte, patrocinat per la Federación Española de Municipios y Provincias i finançat per la Secretaría General de Turismo, reportarà al municipi; i per a cada empresa i serveis vinculats al turisme.

També es parlarà de les accions que es desenvoluparan a la destinació i del funcionament del manual de bones pràctiques. Aquest manual és l'eina clau del sistema i és previst que els establiments que l'apliquin siguin reconeguts amb un distintiu d'àmbit nacional, prèvia auditoria.

'Es tracta de mantenir un nivell de qualitat homogeni en tots els serveis que s'ofereixen al municipi, de manera que l'experiència del visitant sigui igual de bona si va a un hotel, a un restaurant, a un comerç, etc', va explicar Fernando Mandri, tècnic de la consultoria que col·labora en la implantació del SICTED a Salou, l'empresa THR, Assessors en Turisme, Hoteleria i Recreació de Barcelona durant la seva presentació.

Mandri serà qui impartirà, precisament, les sessions previstes per al proper dimarts. La idea és que el SICTED, un sistema voluntari, apolític i gratuït, pugui estar implantat en les empreses i establiments que ho desitgin a finals de desembre del 2008, un cop s'hagin desenvolupat les diverses fases del procés.

Document Actions