Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Un total de 18 agents reforçaran a partir d'avui la plantilla de la Policia Local de Salou

dijous 10 abril 2008

Ahir va celebrar-se al Centre Cívic de Salou l'acte de lliurament de les credencials als 18 agents que a partir d'avui i fins al mes d'octubre reforçaran la plantilla de la Policia Local, integrada actualment per 69 professionals.

Aquests 18 agents, d'entre 20 i 32 anys i procedents d'arreu del territori català, van acabar ahir el curs organitzat per l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya que s'ha impartit per cinquena vegada a les dependències municipals. Aquest curs ha inclòs 120 hores teòriques i 50 hores pràctiques, segons va explicar el cap de la Policia Local, José Luis Gargallo.

'Gràcies a aquestes classes disposeu ara de les bases, de les eines imprescindibles per desenvolupar una tasca que la societat demanda i les haureu de saber utilitzar quan sigui necessari, juntament amb el vostre sentit comú i la vostra empatia envers els ciutadans', va dir Gargallo als nous agents, tot recordant-los que la formació dels policies locals ha de ser contínua.

El coordinador institucional, Salvador Pellicé, va apel·lar també a la importància del sentit comú i l'empatia, durant el discurs que va pronunciar, i va afegir que tant desitjable és que els agents actuïn com a policies de proximitat, com que sàpiguen fer complir les normes als ciutadans.

En el mateix sentit va pronunciar-se l'alcalde de Salou, Antonio Banyeres, qui va expressar el seu desig que les persones que s'incorporen a la Policia Local durant la temporada turística, siguin 'contundents' a l'hora de fer complir les obligacions i a la vegada 'amables' amb les persones; i treballin amb la mateixa 'il·lusió' que el govern municipal. Banyeres, a més, va destacar el fet que Salou és un municipi turístic, on es concentra gent de molt diversa procedència i que viu de la imatge que projecta. D'aquesta imatge també en són responsables els policies, va apuntar.
Pel que fa a les tasques que duran a terme els 18 agents, el cap de la Policia Local va precisar que 7 d'ells formaran part del grup destinat a les platges i el seu entorn; i els altres 11, al grup destinat a la ciutat.

En finalitzar l'acte de lliurament de credencials, al qual hi va assistir també Luis González com a representant de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, els agents de reforç van obsequiar a l'alcalde amb una orla de la promoció d'agents d'enguany.

Document Actions