Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una dotzena d’hotels de Salou premiats amb el segell de qualitat del TTOO Thomas Cook

dimecres 13 maig 2015

L’alcalde els ha lliurat el diploma acreditatiu per la bona feina desenvolupada i que els certifica com a establiment competitiu en diversos aspectes

 

Aquest matí s’ha dut a terme una recepció per part del Turoperador Thomas Cook a un total de 12 hotels –la majoria de Salou-  els quals han estat guardonats amb un segell de qualitat i que acrediten   l'alt nivell de servei i qualitat que han prestat als seus clients als respectius hotels durant la temporada de l'any 2014. Els hotels premiats han estat Festival Village de Cap Salou; l’Hotel Caribe Resort       i El Paso de Portaventura; Las Vegas; el Playa Park; el Blaumar ; l’H10 Delfin Salou ;  H10 Mediterranean Village ;  H10 Salauris Palace ; H10 Salou Princess ; H10 Vintage Salou i l’Estival Park de La Pineda.

Avui, al lliurament de distincions per part de la Gerent de Qualitat Lorraine Rodríguez, acompanyada del Cap d’equip Nicky McGill hi ha estat present l’alcalde Pere Granados i el regidor de Turisme, Benet Presas, a més de la directora gerent del Patronat i els directors i equips dels respectius hotels guardonats.

 

El segell de qualitat -segons Thomas Cook- només es concedeix a uns pocs hotels que tenen un rendiment està per sobre de la mitjana i són evidentment els millors hotels de la seva categoria en la destinació. La classificació es basa en criteris molt estrictes, centrant-se especialment en comentaris dels clients pel que fa a servei, hospitalitat, neteja i valor. Aquests hotels rebut comentaris excel·lents en atenció al client i amb una reputació per sobre de la mitjana aconseguida a través de xarxes socials i pàgines com Trip Advisor, Holiday Check, Booking.Com, Zoover entre d'altres.

Nicky McGill els ha encoratjat a seguir treballant en l’excel·lència i a buscar nous productes de qualitat que marquin una diferència i facin atractiu el producte. En aquest sentit, el batlle, després de felicitar els premiats ha assegurat que “cal seguir treballant de la mà hotelers, turoperadors i sector privat amb l’objectiu comú d’allargar la temporada”. Així, ha afirmat com “els hotels estan introduint elements amb noves experiències i més infraestructures i nosaltres –com a administració pública- hem de caminar de la mà”.

Thomas Cook aporta clients a uns 50 hotels de la Costa Daurada des de fa més de 30 anys. Treballen conjuntament amb l’agència Iberoservice i cada any porten clients del Regne Unit, Bèlgica, Holanda i Alemanya.

Galeria d'imatges

cook.jpg
de_grup.JPG

Document Actions