Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Una quinzena de restaurants de Salou oferiran plats amb calamar durant tot el cap de setmana

divendres 28 novembre 2014

Des d’avui i fins diumenge –coincidint amb la festa del calamar- es podran degustar diferents receptes marineres amb un ingredient comú

Des d’avui i fins diumenge 14 restaurants de Salou inicien una acció conjunta puntual que sota el nom de ‘Amb gust a mar, tastets de calamar’  pretén posar en valor el consum del calamar, coincidint amb el desenvolupament al llarg de tota aquesta setmana de la festa del calamar. Enguany, aquesta celebració arriba ja als 40 anys, havent-se convertit doncs en la festa més antiga del municipi i per tant amb una llarga tradició marinera. La festa del calamar finalitzarà demà dissabte amb un sopar al Club Nàutic  i amb el lliurament de premis als guanyadors. Mentrestant, al llarg del cap de setmana, i per primera vegada l’acció conjunta entre alguns dels restauradors del municipi “popularitzarà els plats cuinats amb calamar en diferents estils, però en tot cas reivindicant el tipisme d’aquest cefalòpode arrelat a la història de Salou”, explicava la regidora de Promoció de Ciutat, Reyes Pino.

Els restaurants que participen de la promoció són La Taverna; Asador Córcega; Mesón Pa i Oli; Taverna Tarambana; Dos G Restaurant & Lounge; Ongi Etorri; Restaurant d'Albert; O Mar Restaurant; LeSommelier; La Finezza; Vil·la Alexander; Portofino Salou; Caffe di Mare i Sapore di Mare.

 

Galeria d'imatges

calamar.jpg
calamar_2014_recepta-02.jpg
calamar_2014.jpg
calamar_2014_recepta-02.jpg

Document Actions