Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Uns 150 infants han participat en el Casal Municipal d'Estiu, que va finalitzar divendres passat

dimecres 12 setembre 2007

Divendres passat va acabar-se el Casal Municipal d'Estiu de Salou, que va començar el passat 25 de juny. Per celebrar aquest final, va tenir lloc el passat 7 de setembre al matí, al CEIP Salou, una festa infantil, amb inflables i un esmorzar. En aquesta festa hi van participar alguns dels 150 nens i nenes que al llarg d'aquest estiu han passat pel casal, així com la regidora de Benestar Social, Martina Fourrier.
Durant aquests mesos estivals, aquests infants han pres part en diverses activitats de lleure, dirigides per una trentena de monitors, en horari de matí i/o tarda i han pogut utilitzar, si les seves famílies així ho han requerit, el servei de menjador. Les activitats d'oci han consistit, per exemple, en manualitats, sortides i banys a la piscina i s'han dut a terme a les instal·lacions del Centre de Lleure Dofí Màgic, situat al carrer València; i al CEIP Salou, al carrer Rosa Sensat.
En aquest servei s'ha prioritzat l'accés dels infants amb algun tipus de discapacitat, bé física o psíquica.
D'altra banda, cal destacar que un centenar dels participants en aquest casal han col·laborat en el projecte 'Informàtica Avis'. Aquest projecte, impulsat des de fa uns anys per la Regidoria de Benestar Social juntament amb la Fundació 'la Caixa', té com a objectiu fomentar els vincles entre els joves i la gent gran. Amb aquest objectiu, s'ha posat en contacte aquest estiu els avis que freqüenten l'Esplai Gent Gran, gestionat per la Fundació 'la Caixa' , amb els nens salouencs perquè ajudessin els menors a resoldre els seus dubtes en matèria de continguts mentre feien servir l'aula d'ordinadors.

Document Actions