Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Marcadors

Escola Elisabeth

Adreça:
C. Miquel Martí i Pol, 1
Telèfon:
977 383 851
Web:
http://www.escolaelisabeth.cat
Correu electrònic:
secrea@escolaelisabeth.com
Ciutat:
Salou
Codi Postal:
43840

Nivells educatius: Llar d’Infants de 0 a 3 anys. Educació Infantil de segon Cicle: de 3 a 6 anys. Educació Primària de 6 a 12 anys. Educació Secundària Obligatòria (ESO) de 12 a 16 anys. Nivells concertats. Batxillerat: Humanístiques i Ciències Socials / Ciència i Tecnologia / Assignatures de Batxillerat Artístic.

Instal·lacions i serveis: Gabinet psicopedagògic i d’orientació. Escola de pares. Curs de tècniques d'estudi. Biblioteca i animació a la lectura. Menjador amb cuina pròpia. Transport escolar matí i tarda. Servei d’acollida matinal. Gimnàs i pistes poliesportives. Repàs d’anglès a la mateixa escola per nivells.

Activitats d’estiu: Llar d’infants, esplai d’estiu, colònies, ruta, esport i informàtica.

Vida escolar: Ensenyaments reglats i complementaris. De 0 a 18 anys. Programa desenvolupament intel·ligència a les tutories (BITS, PAI, Desconeix-te). Anglès en edats primerenques, immersió amb llengua anglesa en àrees curriculars. Intercanvi lingüístic. Proves Trinity i Cambridge. Informàtica i activitats relacionades amb el TAC. Col·laboració amb els programes de la regidoria d’ensenyament de Salou relacionats amb l’educació viària, mediambiental, plàstica, expressió oral i natació, setmana de la mobilitat sostenible i segura. Programa de salut coordinat pel CAP de Salou. Sortides pedagògiques i convivències. Escola de pares amb fills en edats primerenques i Escola de pares amb fills pre-adolescents. Activitats relacionades amb les festes tradicionals: Castanyada, Nadal, Carnaval i Sant Jordi. Activitats singulars i pròpies: adopció d'un monument, cros escolar, lliçó inaugural. Activitats extraescolars esportives i culturals.

Les sol·licituds de preinscripció es formalitzen, dins els períodes indicats, en l'imprès que es troba a disposició dels sol·licitants als centres educatius, als ajuntaments, a les oficines municipals d'escolarització, als serveis territorials del Departament d'Educació i al web del Departament, a l'adreça http://www.gencat.cat/preinscripcio.

 

Galeria d'imatges

Elisabeth1petita.jpg
Elisabeth_01_(063).JPG
0715.jpg
Elisabeth22.jpg

Document Actions