Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Marcadors

Escola Salou

Adreça:
C. Rosa Sensat, 2
Telèfon:
977 383 646
Web:
https://agora.xtec.cat/escola-salou/
Correu electrònic:
e3009451@xtec.cat
Ciutat:
Salou
Codi Postal:
43840

 

Nivells educatius: Educació Infantil 2n cicle: de 3 a 6 anys. Educació Primària: de 6 a 12 anys.

Instal·lacions i Serveis: L'Escola disposa de menjador amb cuina pròpia, pista poliesportiva i gimnàs/sala d'actes. Transport escolar. Servei d'acollida matinal des de les 7.30h. Activitats extraescolars organitzades per l'AMPA. Equip d'assessorament psicopedagògic (EAP).
Assessorament d'arts plàstiques i aula de teatre. Biblioteca escolar amb servei de prèstec. Equipaments audiovisuals multimedia a les aules i aula mòbil d'informàtica. Aula oberta d'informàtica. Conexió Wi-Fi a tot el recinte. Entorn virtual (Moodle i Bloc de l'escola). Programa de reutilització de llibres de text (Banc de llibres). Pla Educatiu d'Entorn. 

Vida Escolar: Ensenyaments reglats d'Educació Infantil i Educació Primària. Aplicació de les Tecnologies de l'Aprenentatge i la Comunicació en les activitats educatives del centre. Programa d'immersió lingüística. Treball per Projectes, atenció a la diversitat, Estudi Assistit, tallers multidisciplinaris, hort escolar, cant coral, revista escolar. Sortides pedagògiques i d'oci, colonies. Participació de les famílies en les festes tradicionals, Setmana Cultural i Jornades Gastronòmiques. Programes de salut a l'escola, Pla de Consum de Fruita, Educació Mediambiental i Educació Viària. Curs de iniciació a la sardana, natació escolar, programa Acosta't al mar.

Les sol·licituds de preinscripció es formalitzen, dins els períodes indicats, en l'imprès que es troba a disposició dels sol·licitants als centres educatius, als ajuntaments, a les oficines municipals d'escolarització, als serveis territorials del Departament d'Educació i al web del Departament, a l'adreça http://www.gencat.cat/preinscripcio.

 

Galeria d'imatges

Foto_pati_infantil_escola_Salou.jpg
ceip_salou1.jpg
NADAL1Salou.jpg
Foto_entrada.jpg.jpg

Document Actions