Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Marcadors

Escola Vora Mar

Adreça:
C. de Maria Castillo, 11
Telèfon:
977 352 900
Web:
https://agora.xtec.cat/esc-voramarsalou/
Correu electrònic:
e3010153@xtec.cat
Ciutat:
Salou
Codi Postal:
43840

Nivells educatius: Educació Infantil 2n cicle: de 3 a 6 anys. Educació Primària: de 6 a 12 anys.

Instal·lacions i serveis: Edifici i instal·lacions noves, conformes a l'última normativa i tendències en construcció d'escoles. Menjador escolar, amb cuina pròpia i productes frescos, de procedència ecològica. Acollida matinal. Servei de transport i altres serveis municipals d’assessorament: Programes de Plàstica, Expressió oral i seguiment social. Recursos informàtics i audiovisuals. EAP (Equip d'assessorament psicopedagògic). Biblioteca. Pla Català de l'Esport Escolar. AMPA. Activitats extraescolars i d'iniciació a l'esport. Pla Educatiu d'Entorn.

Instal.lacions esportives:

1 Pista Poliesportiva aire lliure 

  • Bàsquet (28x15m)
  • Futbol-Sala i Handbol (40x20m)

2 pistes de Mini bàsquet transversals.

Vida escolar: Ensenyaments reglats d'Educació Infantil i Primària. Metodologia i programes específics de treball, fonamentats en l'aprenentatge cooperatiu, competencial, individualitzat i inclusiu. Hort escolar. Educació viària. Esport extraescolar emmarcat en el Pla Català de l'Esport. Tecnologies de l'Aprenentatge i la Comunicació en l'activitat diària. Anglès i Música amb especialistes en Educació Infantil. Anglès aplicat a alguna àrea de l'Educació Primària. Activitat motriu espontània i Programa innovador d'Educació Física. Programa de Filosofia 3-18. Pla d'Acollida i Lingüístic. Programes d'Immersió Lingüística. Sortides Pedagògiques. Coral. Participació de les famílies. Aprofitament de recursos públics (Biblioteca Municipal, TAS, serveis municipals...). Participació en el Pla Educatiu de l’Entorn de l'Ajuntament, amb els programes de plàstica, Expressió oral i tallers de famílies. Programa de salut-escola. Educació Mediambiental. Festes i tradicions. Laboratori i projecte d'experiments. Projecte Educat a Clicle Superior..

Les sol·licituds de preinscripció es formalitzen, dins els períodes indicats, en l'imprès que es troba a disposició dels sol·licitants als centres educatius, a l'oficina municipal d'escolarització de l'Ajuntament , als serveis territorials del Departament d'Educació i al web del Departament, a l'adreça http://www.gencat.cat/preinscripcio.

 

Galeria d'imatges

PA270056.JPG
PB090175.JPG
PA140046.JPG
PB090179.JPG

Document Actions